Nyt jopa Osmo Soininvaara on siirtynyt viime aikoina raivonneelle halpamaiselle linjalle perussuomalaisten solvaamisessa. Hän vertaa persuja Italian pääministeri Aldo Moron murhanneisiin Punaisten prikaatien terroristeihin.

Tuollaisia syytöksiä hän voisi mieluummin esittää Li Anderssonille, koska Vasemmistoliiton turkulainen toiminnanjohtaja ja Anderssonin henkilökohtainen ystävä vaati Twitterissä jopa ilmastonmuutoksen kieltäjien tappamista. Eikä syytettä mistään, tietenkään.

Kuka tahansa muu saisi heti vankeustuomion, jos esittäisi samanlaisia syytöksiä kuin Soininvaara Suomen muslimeille. Meillä jätettiin juuri ainoana EU- maana al- Holin terroristit tuomitsematta ja muslimijengien riehuminen alkaa täyttää jo terrorismin tunnusmerkit. 

Perussuomalaisten mamu- linja on jopa lievempi kuin Tanskan sosiaalidemokraattisella pääministeri Mette Frederiksenillä. Te ette vie meidän vapauttamme, julisti Mette ei- länsimaalaisille mamuille v. 2020 suuressa linjapuheessaan. Tässä Mette Frederiksenin sanoma rikollisille ja sosiaalituilla eläville mamuille tiivistettynä: Ulos maasta!

Mette%20frederiksen.jpg

Samoin Ruotsin sossut vaativat keskustaoikeistolaiselta Tidö- hallitukselta vielä kovempia otteita mamu- politiikassa kuin mitä hallitusohjelmassa on.

Ruotsin hallitus nostaa työperäisten mamujen tulorajan reilusti yli kahden tuhannen euron, mutta meillä vouhotetaan pikku nostosta, joka sekin on vain itäeurooppalaista palkkatasoa.

Soininvaara ei ole ilmeisesti seniili dementikko, mutta hän on omaksunut lehdistön törkeän linjan. Hän tietää aivan varmasti, ettei kokoomus ikinä suostu demarien ja vihreiden hallituskumppaniksi näiden ehdoilla. Silti hän mesoaa siitä ja povaa jihad- liberaaleille suurta vaalivoittoa seuraavissa vaaleissa.

Vuonna 2019 Marinin hallitus pääsi valtaan, koska koko vaalikampanjan ajan ne puolueet rummuttivat Sipilän työttömille rakentaman aktiivimallin poistamista. Sen ne poistivatkin heti, mutta parin vuoden avuttoman hypistelyn jälkeen ne tekivät täysin samanlaisen tilalle.

Soininvaara tajuaa vihreitä odottavan katoaminen kokonaan puoluekartalta, tai jääminen pariin prosenttiin sinnittelemään. Kuten Ruotsissa jo kävi ja siellä vihreät oli muuttunut Suomen tapaan vain sekopäiden friikkien laumaksi.

Tanskassa ja Ruotsissa "kannustinloukut" poistettiin jo ajat sitten, samoin kuin Ruotsi määräsi ensimmäisen sairaspäivän palkattomaksi jo 30 vuotta sitten.