Nyt sisäministeri Ohisalo paljasti hallituksen romuttavan koko turvapaikkajärjestelmän antamalla oleskeluluvat lukuisia kielteisiä päätöksiä saaneille. Kuuden vuoden aikana noihin 4.000 ihmisen hakemusten käsittelyyn, jatkuviin valituksiin, asianajajiin, heidän ylläpitoonsa ja palvelusväkeensä on kulunut vähintäänkin satoja miljoonia.

Annika Saarikko ilmoitti jo suhtautuvansa ”kriittisesti” asiaan, joten tämän naisen pehmeyden tietäen asia on jo taputeltu. Siinä palavat moninkertaisesti Saarikon uhoamat 110 miljoonan (vrt. pillukarva) julkisen talouden sopeutukset ja 350 miljoonan leikkaukset. Nyt ryssittiin jo koronan hoitokin, joten ensi kevään budjettiriihessä sen 7. 000 miljoonan lainan eteen isketään vähintäänkin ykkönen eteen ja se on 17. 000 miljoonaa.

Tuo Ohisalon ideoima ja Anna Kontulan johdolla teettämä äärimmäisen löysä perheenyhdistämismalli ja nyt luvattu oleskelulupa kaikille ovat jo tiedossa ympäri maailmaa, joten tuhannet ja tuhannet partaukot etsivät jo nopeimpia reittejä Suomeen. Nythän Puolan ja Liettuan rajoilta tuli jo kymmeniä turvapaikanhakijoita Suomeen, joten puheista huolimatta rajat ovat apposen auki.

Suomessa puhutaan 1500 kiintiöpakolaisesta, 3. 000 laittomasti maassa oleskelevasta ja 1. 000 jo kielteisen päätöksen saaneesta on ensi vuoden saldo. Se kuulostaa vähältä, mutta kun Ruotsissa lasketaan ja tiedetään tuollaisen määrän kasvavan perheiden yhdistämisen jälkeen moninkertaiseksi jo muutamassa vuodessa.

Näin ollen 1500+ 3. 000+ 1. 000 on yhteensä 5.500 ja  tekee jo parissa vuodessa 25. 000 partaukkoa Kelan patjoille.

Lopuksi Maria Ohisalolle ja Annika Saarikolle sovitettu joululaulu:

 

Partalapsi, partalapsi,

mustaparta, vanha ketku,

eikö hashis paina selkää?

 

Käypä tänne, emme pelkää!

Oothan meille, rakas kummi,

ananastukka, sossupummi.

 

Tääl on myöskin kiltit naiset,

sinisilmät antavaiset.

Ja jos ei, ne kaikki anna.

Sinä osaat kyllä, väkisin panna.