Ranskalainen teinityttö sai 100. 000 uhkausviestiä arvosteltuaan 16- vuotiaana islamia. Hän on ollut jo vuosia poliisin ympärivuorokautisessa vartioinnissa ja joutunut myös lopettamaan koulunkäyntinsä. Tuo eristys jatkunee koko hänen loppuelämänsä ja voi vain arvailla kuinka monta kymmentä tuhatta naista Länsi- Euroopassa jo piileskelee islamia omissa kotimaissaan.

Ranskassa on kuitenkin johdonmukainen politiikka näissä uskonasioissa ja myös tässä tapauksessa 13 uhkaillutta muslimia tuomittiin. Joitakin aikoja sitten eräs Ranskassa asuva algerialainen mies kieltäytyi toimittamasta tavaraa juutalaisten liikkeisiin ja hän sai 3kk vankeustuomion ja karkotettiin välittömästi sen jälkeen. Muslimien tekemät lukuisat joukkomurhat ja toinen toistaan törkeämmät ranskalaisten teloitukset ovat saaneet viranomaiset heräämään.

Meillähän ollaan vasta Ruotsin tien alkupäässä, mutta suunta on vakaasti päin helvettiä. Poliisi etsii kuvien kanssa vain kantasuomalaisia ja julkisilla paikoilla tapahtuneista muslimien tappotöistä vaietaan nopeasti. Nyt lehdet uutisoivat tarkkaan Hollannissa tapahtuneesta törkeästä toimittajan murhasta vain sen takia, että tekijöiksi epäillään puolalaisia.

Meillä uutisoidaan usein Intiassa tapahtuneista joukkoraiskauksista, vaikka Ruotsissa on tehty enemmän ja pahempia. Vuonna 2020 Ruotsissa tapahtui 9580 raiskausta ja Suomessa vuotta aikaisemmin 1056. Näistä Suomessa tapahtuneista raiskauksista 38% oli ulkomaalaisten tekemiä, joten Ruotsissa tuo prosentti on varmaan yli 70%. Arvelen, koska siellä ei enää uskalleta tilastoida niitä etnisin perustein.

Televisiossa esitettiin Eskilstunassa asuneen naisen tarina, jossa hän kertoi kokemastaan tuplaraiskauksesta. Siis ensin raiskattiin monen miehen toimesta ja muutaman sadan metrin päässä sama uudelleen. Oikeudenkäynnissä nuo syylliset olivat vain ylpeinä naureskelleet tekoaan ja selvinneet lievillä tuomioilla.

Tuo nuori nainen ei kestänyt enää asua samoilla seuduilla, vaan muutti kokonaan muualle. Siinä menivät sitten koti, työpaikka, sukulaiset, ystävät ja tutut kotikulmat. Sama kohtalo on ollut jo tuhansilla naisilla kaikkialla Euroopassa, todenäköisesti myös Suomessa.

ali%20khan.jpguntitled_25110404.jpg

Göteborgia on jo pitkään terrorisoinut Ali Khan niminen libanonilainen, jolla on oikein oma moskeijakin, missä hän myös toimii imaamina. Hän on Libanonissa etsintäkuulutettu murhayrityksestä ja pankkiryöstöstä, mutta häntä ei voida palauttaa, koska se vaarantaisi hänen henkensä. Ruotsissa hänen suuri klaaninsa on tehnyt jo lukuisia murhia ja ainakin yksi hänen pojistaan tuomittiinkin murhasta.Tuosta Ali Khanin rikollisklaanista on kirjoitettu kirjakin, mutta Ruotsin valtio ei vain voi mitään ja koko Göteborgin kapungin terrorisointi jatkuu.

Laitoin piruuttani tuon otsikon, koska Allahin pilkasta voi joutua Suomessa vankilaan. Ja vähemmästäkin, kuten Päivi Räsäsen uskonnollinen vainoaminen osoittaa.