Hallituspuolue Vihreät (De hjälplösa) on tänään käsitellyt huumeiden ”rangaistavuuden poistoa” ja sunnuntailisien ”maksettavuuden poistoa”. Nämä ovatkin Suomen nykyisessä taloudellisessa ja poliittisessa tilanteessa kaksi mitättömintä asiaa, mitä voi keksiä.

Maanantaina valtiovarainministeri Annika Saarikko antaa kaikille vihreille ministereille 20 miljoonan tarrat, jotka summat nämä voivat sitten käyttää itse valitsemiinsa kohteisiin. Mutta tietenkin vain ulkomaille, koska muuten ne kohdistuessaan pelkkiin vihreiden äänestäjiin loukkaisivat muiden puolueiden edustajia.

Luin tänään Aftonbladetista jutun ilmastonmuutoksen vaikutuksista Irakissa ja järvien häviämisestä siellä. Voi jumalauta, että alkoi suivaista!

irak%203.jpg

Israel ruokkisi 400 miljoonaa ihmistä, jos sillä olisi Eufrat ja Tigris jokien kaltaiset vesivarat käytössään. Israelilla ei ole käytännössä mitään vesivaroja, mutta nykyään se saa jo 70% kaikesta käyttövedestään merivedenpuhdistamoista.

Minun isäukkoni oli vuosia sodassa ja sen jälkeen hän rupesi rakentamaan rintamamiestilaa koskemattomaan metsään. Jo 15- 20 vuodessa talo, navetta, ulkosauna ja liiteri- varasto oli rakennettu. Samoin pellot, peruna- ja kasvimaat, sekä tietysti kaivot kaivettu. Pihalla oli marjapensaat, kukkaistutukset, lasten leikkipaikat ja kaikki kulkutiet oli nätisti kivetty. Kaikki tämä kaukana Lapissa, missä kesää oli hädintuskin 3 kuukautta.

Irakin väestönkasvu on miljoona päätä vuodessa. Siellä talojen ympärillä on yleensä monta metriä korkea muuri, jonka sisällä pölyinen piha. Ei mitään lasten leikkipaikkoja, ei kasvimaita, korkeintaan pari autonrengasta. Taloista ei voi päätellä onko siellä asuttu 2 kuukautta vai 3. 000 vuotta.

Nyt meille lappaa joka vuosi tuhansia irakilaisia nuoria miehiä, vaikka sota siellä on loppunut jo ajat siten. Ja nimenomaan näiden pitäisi olla rakentamassa sitä kotimaataan, eikä tulla tänne sosiaalipummeiksi. Koska sitä ne ovat: työllisyysaste niillä on 30% ja nuo pizzaa leipovat ja pimeää taksia ajavatkin ottavat 70% tuloistaan kelasta. Pian vielä enemmän, koska Trafi on peruuttamassa tuhansia niiden taksilupia.

Onneksi Vihreät sallii sen huumekaupan, koska siinä irakilaiset ovat päteviä. Ruotsin pääministeri Stefan Löfven syytti nimenomaan huumeiden käyttäjiä jengisodista, mutta meillähän siitä tulee laillista ja yleisesti hyväksyttyä. Sitten vastuu annetaan jälleen kerran kantakirjasuomalaisille miehille, kuten nämä kaksi mamu- isää Ruotsissa kuuluttivat. Toiselta ammuttiin poika ja toiselta kaksi. Samanlaiset murjaanit ampuivat, mutta vastuu on Ruotsin kansalla.

.114180fc-173d-4665-8214-1e3b090d87fc?fit