Helsingin pääväylän ylittävän sillan kaiteessa liehui jo terroristijärjestö Isisin lippu, mutta poliisin mukaan mitään rikosta ei ole tapahtunut. Ei tietenkään, koska presidentti Tarja Halonen jo julisti, ettei naimisissa oleminen ole rikos, kun Suomesta tuohon terrorijärjestöön lähteneitä naisia haettiin oikein valtion suihkukoneilla takaisin "kotimaahan". Nuo naiset olivat perustaneet uuden kotinsa asevoimin pois ajettujen, tai teloitettujen syyrialaisten omaksi kodikseen kalustamiin asuntoihin, mutta Halosen mukaan siinä ei ollut mitään rikollista.

Aikuisten ja nuorten somalimiesten koripallojoukkue Suvela Barbars esti 7- 8- vuotiaita suomalaistyttöjä aloittamasta omaa urheiluvuoroaan ja siinä epäonnistuttuaan he jäivät vielä kuvaamaan ja solvaamaan näitä pikkutyttöjä. Tuo oli samanlainen tapaus kuin se, jossa suomalaisen miehen väitetttiin tönäisseen 8- vuotiasta somalityttöä. Silloin siitä puhuttiin kuukausia lehdissä ja televisiossa, vaikka yhtään silminnäkijää ja mitään todisteita ei löytynyt. Somalitytön isä kertoi lehdissä ilmoittaneensa usein kokemastaan rasismista poliisille, mutta mitään ei tapahtunut. Mutta lehdistö ja televisio juhlivat ja Hesarin kolumnisti otsikoi jopa: Polvillesi, suomalainen mies!

Näillä esimerkeillä haluan vain osoittaa, että tuo Ruotsissa jo vallan saanut islamilainen paskakulttuuri ottaa koko ajan enemmän jalansijaa myös Suomessa. Voimalla ja väkivalloin se etenee ja tuon Afganistanin voittonsa jälkeen näköjään vielä nopeammin.

Ruotsissa monirikollinen rap- artisti Yasin Abdullahi Mahamoud sai maan korkeimman Grammy- musiikkipalkinnon, vaikka hän istui samaan aikaan vangittuna ihmisryöstöstä. Hänen musiikkinsa ihannoi rikollisuutta ja huumeita, sekä pilkkaa poliisia, Ruotsin lakeja, Ruotsin kansaa ja koko ruotsalaista yhteiskuntaa. Ruotsin- tv on esittänyt jopa esikouluikäisten lastenohjelmissa näiden rikollisuutta ihannoivien ja poliisia pilkkaavien räppärien "musiikkia".

Tämä ilmiö on jo tulossa Suomeenkin, siitä ovat monet poliisit ja nuorisotyöntekijät kertoneet julkisuudessa. Ja vaikka nämä em. mainitut ovat puhuneet vain nuorisosta yleensä, niin kyseessä on enimmäkseen musliminuorten lisääntyvä rikollisuus ja väkivalta.

Koti, Uskonto ja Isänmaa, näitä kolmea yhteiskunnan peruspilaria on Suomessa joskus opetettu nuorille. Näin WTC: n tornien sortumisen vuosipäivänä voimme kuitenkin todeta, että maamme yleisenä syyttäjänä toimivan Raija Toiviaisen ohjaama lentokone on jo törmännyt tuohon Uskonto pilariin ja vaurioittanut myös Isänmaa pilaria.