Yle Teeman toimituksessa ei ole ensimmäistäkään miestä, vaan naisia ovat jokainen. Heteromiehenä ja raskasta rakennustyötä tekevänä kirvesmiehenä annan silti Teeman ohjelmatarjonnalle täydet pisteet. Tällä hetkellä Teema on mielestäni paras tv- kanava, joka tarjoaa ohjelmia kaikille kansanryhmille.

Saari, Francon jälkeen ja eilen päättynyt sarja Dostojevskista ovat olleet suosikkejani, joiden seuraamiseen olen oikein varannut aikaa. 

Aikoinaan lueskelin paljon Dostojevskia, kuten jo tämän blogini osoitteestakin voi päätellä. Rodion Romanovits oli minun kaltaiseni toiminnan mies, joka ratkoi kirveellä yhteiskunnan pahimpia epäkohtia. Jos ei terveellä järjellä, niin sitten terävällä kirveellä, on mottomme!

Tuossa Saaressa taas ymmärrän hyvin nuorta Dimitriä, joka katsoi paremmaksi jäädä terveenä asumaan lepratautisten suljetulle saarelle, kuin mennä mantereelle kärsimään paikallisten kataisten ylimielisyydestä.

Samoin olen lukenut monia muitakin venäläisiä kirjailijoita ja sitä kuuluisaa venäläistä sielua olen etsinyt monestakin pitkäsäärisestä venakosta. Sitä sielua en ole vielä löytänyt, mutta paljon muuta mielenkiintoista kyllä.

Mikä oli sitten tällaisen keskellä päivää tehdyn pienen postauksen opetus, mikä oli sen sanoma!
Suomen viisas herrasväki on päättänyt teettää varsinkin nämä Suomen rakennustyöt ulkomaiselle halpatyövoimalle ja niinpä yhä useammalla meistä on aikaa riehua netissä keskellä päivää. Kuittaamme verorahoista hyvät työttömyyskorvaukset, mutta ulkomaille emme lähde, vaikka siihen suoraan kehotetaankin.

Toisaalta olen arvostellut niin paljon naisia, että välillä pitää kehuakin. Jutta Urpilainen ei muuten kertaakaan heilutellut naiskorttia, vaikka kritiikki oli armottoman kovaa. Täysverinen poliitikko.