"Polvillesi, suomalainen mies!" Tuollainen otsikko oli Kimmo Oksasen hesarin kolumnissa, kun hän kirjoitti 8- vuotiaan somalitytön tönäisystä Espoossa vuonna 2009. Sitä juttua puitiin kuukausia kaikissa lehdissä, television ajankohtaisohjelmissa ja ministeri Astrid Thors kauhisteli sitä vielä vuosia myöhemmin.

Juttu oli luultavasti tyypillistä somalien huijausta, kuten Entressen kirjaston somalilasten hiljaisuusvaatimus (kauheeta!) ja Helsingissä suuresti uutisoitu " raskaana olevan maahanmuuttajanaisen pahoinpitely".

Katselin tänään aamutelevisiota ja nuo jutut Oulun tyttöjen (joukko)raiskauksista ovat jo kääntymässä päälaelleen; nyt puhutaan jo partapakolaisten pelkäämisen olevan se suurin kauheus tapauksessa. He ovat tulleet Suomeen notkumaan kauppakeskuksissa, mutta nyt he eivät voikaan enää notkua kauppakeskuksissa pikkutyttöjen kanssa kisailemassa. He ovat uhreja!

Näillä muslimipartalapsilla on virallinen 3 vuoden kotoutus (leikitys), kun taas Ruotsissa tuo kotoutus on vain 2 vuotta. Siellä on havaittu heistä kehittyvän huumekauppiaita, jengiläisiä, raiskaajia ja ryöstäjiä jo tuossa 2 vuodessa.

Tälläkin hetkellä 100. 000 virolaista, venäläistä, puolalaista etc painaa tuulessa ja pakkasessa hommia Suomen rakennustyömailla, telakoilla etc. He eivät ole saaneet päivääkään kotoutusta, eivätkä he sellaiseen pelleilyyn edes lähtisi. Katselin kesällä ihmetellen eräällä nurmikentällä palloleikkien kanssa kisailevia Migrin naisia ja partapakolaisia; 50- 70 aikuista partamiestä ja suomalaisnaista juoksi villisti kirkuen toistensa perässä ympäri nurmikenttää. Valtio maksaa kaikille palkat ja asunnot.

Reilut vuosi sitten eräs tuttu nainen esitteli minulle Facebookissa ollutta kirjoitusta. Se oli kuvalla ja nimellä varustettu espoolaismiehen erittäin aidon tuntuinen kirjoitus hänen 15- vuotiaan tyttärensä joukkoraiskauksesta. Tyttö oli lähtenyt Isosta Omenasta muslimimiesten mukaan ja tietysti nämä 4- 5 miestä raiskasivat hänet läheisessä metsikössä. Hän ei kuitenkaan mennyt poliisin puheille, eikä lääkäriin. Joidenkin viikkojen kuluttua tyttö kuitenkin romahti ja hänelle haettiin ammattiapua.

 Jollekin näistä hän oli sitten kertonut tuosta joukkoraiskauksesta. Asia meni sen jälkeen poliisille, joka ei kuitenkaan ruvennut enää tutkimaan sitä. Tässä fb- kirjoituksessa tytön isä nimenomaan ihmetteli ja arvosteli rankasti poliisin toimintaa, kun he eivät edes yrittäneet tehdä mitään.

Kirjoitin tuosta tapauksesta näin jälkijättöisesti, koska Facebookiin laittamalla se nimenomaan haluttiin jakoon. Tuo nainen tosin pyysi minua laittamaan sen jo silloin blogiini, mutta eihän se onnistu kun 30- 100 nettipoliisia nimenomaan kyttää tuollaisia kirjoituksia. Tuon tytön isä ja minä olisimme saaneet kovat sakot, vankilaa ja blogit olisivat loppuneet kuin seinään.

Suomen poliisilla on ollut aivan hämmästyttävän kova arvostus kansan keskuudessa ja aivan ansiosta minunkin mielestäni. Sellainen arvostus on vaikea saada, mutta siitä on hyvin helppo päästä eroon. Kuten nyt näyttää olevan tapahtumassa.

Pienempiä kantasuomalaisiin kohdistuvia rikoksia, ei enää tutkita ollenkaan, mutta 30- 100 poliisia etsii netistä rättipää- ählämi tyyppisiä sanoja ja sitten jollekin mummolle lyödään tuhansien eurojen sakot.

Tuossa Oulun tapauksessa johtava poliisi valehteli virkavastuulla useaan kertaan televisiossa. Missä asioissa tämä totuuden jälkeiseen aikaan siirtynyt poliisi siis puhuu totta ja mitä tilastoja ei ole muokattu monikulttuuriseen yhteiskuntaan sopivaksi?!

Ruotsissa asuu yhteensä saman verran ihmisiä kuin Bagdadissa, mutta Ruotsissa tapahtuu luultavasti jo enemmän murhia, raiskauksia, ryöstöjä, tuhopolttoja etc kuin Bagdadissa. Ja tekijät edustavat bagdadilaista kulttuuria, eivät he etnisiä ruotsalaisia tai suomalaisia ole. Viime vuonna Ruotsissa tapahtui 44 jengimurhaa ja vain yksi tekijä saatiin kiinni!! Nämä asiat kannattaisi ottaa vakavasti, sillä Ruotsilla ei ole enää mitään paluuta siihen ihailtuun kansankotiin.

Tanska maksaa tietyille muslimimaahanmuuttajille reilut korvaukset, jos he vain häipyvät maasta. Taisi olla perheille jopa 14. 000 euroa. Se olisi pieni raha noistakin Suomessa maleksivista ja paperinsa repineistä irakilaisista, jos ajattelee heidän tulevia  satojen miljoonien eurojen turhia kotouttamisiaan ja elinikäistä elättämistään. Lisäksi siihen tapetut suomalaiset, hakattujen ja raiskattujen tyttöjen jopa kymmenien vuosien terapiat, itsemurhat etc.

Juha Sipilä voisi antaa Al Jazeeralle haastattelun ja laittaa arabiankieliseen Facebookiin ilmoituksen, jossa hän kertoo itsekin jäävänsä pian työttömäksi, asunto ei siis ole enää vapaa ja tästä lähtien jokainen ilman papereita Suomeen tuleva joutuu lukkojen taakse niin kauaksi aikaa, että se nimi ja menneisyys selviää. Ja 16- 65 vuotiailla miehillä ei ole mitään asiaa rajan yli, kuten oli aikoinaan sääntö Lapin sodan aikana Ruotsin rajalla.