Ei täällä mitään vaarallista ole asua, täytyy vain itse ajatella missä liikkuu ja milloin ja keiden kanssa, etenkin jos on nuori vielä. Nuoret juhlii ja eivät osaa vielä varjella itseään juuri lainkaan.

Viikko sitten minä kirjoitin Ruotsin vaarallisuudesta ja eräs siellä pitkään asunut vanhempi suomalaisnainen kommentoi minulle noin. Mutta noilla lauseillaanhan hän juuri vahvistaa Ruotsin olevan vaarallinen, kun koko ajan täytyy miettiä missä liikkuu, milloin ja kenen kanssa! Miinakenttäänkin voi raivata polkuja, joita kävellen on aivan turvallista liikkua!

Kaikki kunnia ja kiitos tuolle naiselle, että hän lukee myös eri tavalla ajattelevien kirjoituksia ja kommentoi niitä, mutta kun! Hän mm. Ruotsin korkeista raiskausmääristä kirjoittaessaan mainitsee tehtävän paljon turhia ilmoituksia ja sehän on enemmän kuin kyseenalaista.

Ilmeisesti tietynlaiset naiset ajattelevat, että tuomitsematta jättäminen kertoo turhasta ilmoituksesta. Mutta vain tummahipiäisten mamujen tapauksessa, tietenkin! Tähän väliin suosittelen lukemaan Seppo Oikkosen hienon ja asiaan liittyvän kirjoituksen.

Kuten tässäkin Fittjan tapauksessa, jossa parikymmentä mamua tempaisi kadulla kävelleen ruotsalaisnaisen talon kellariin ja tuntematon määrä miehiä raiskasi naista vuorotellen. Kolmen vangittuna olleen miehen spermaa löytyi naisen keholta ja vaatteista, mutta oikeus totesi kuitenkin: Eihän voida todistaa miten näiden miesten sperma on naisen kehoon ja vaatteisiin joutunut. Sitähän voi roiskua ihan vain kadulla kävellessäkin, ajatellaan naisen logiikalla, jos on se  monikulttuurisuuden kauneus uhattuna.

Nuo miehet saivat vielä kaiken huipuksi isot korvaukset (20. 000 €/svartskalle) turhasta vankeudestaan. Nainen ei varmaan valittanut, koska oikeus oli jo vetäissyt lumilapiolla naamaan ja tuollaisen jälkeen ei enää kiinnosta turhat kuulustelut ja tunnistukset.

Minä olen joskus puolustellut perussuomalaisia muutamille akateemisille ystävilleni ja sieltä on heti tullut natsittelua vastaan. Noihin joukkomurhaajiin vertaaminen on pahin mahdollinen haukkumasana Suomessa, joten heistä on heti tullut entisiä ystäviäni.

Silti sitä natsia ja fasismia käytetään edelleenkin peloitteluna ”laatumedioissa”, kuten Hesari otsikoi Janne Saarikiven kolumnin: Nykyinen hallitus ei vie Suomea fasismiin.

-Hieno otsikko Janne ja aivan loistavaa kaksoisviestintää! Nyt juttusi vaikuttaa neutraalilta, mutta tuo fasismi yhdistyy lukijoiden alitajunnassa heti persuihin ja vain RKP: n mukana olo hallituksessa pelastaa Suomen fasismilta! Näin on Laura Saarikoski kehunut Janne Saarikiveä ja tämä on huomannut palkkioonsa lisätyn muutaman satasen ekstraa.

Toivottavasti RKP ryssii hallituksessa niin pahasti, että Orpo ja Purra ottavat kepun tilalle. Sitä veikkaavat monet muutkin ja Orpo myöntää jo olleensa asian tiiloilta yhteydessä kepun Annika Saarikkoon.