"Jos me annamme tukea kehitysmaille ja otamme samalla ulkomaista velkaa, niin tuensaajalle se on tietysti saatua tukea. Meillä se merkitsee sitä, että kehitysapu pannaan meillä myöhemmin maksettavaksi. Selvintä on, että tuki maksetaan silloin kun se annetaan eikä myöhemmin", sanoi Mauno Koivisto.

Tosin suuri osa Sanna Marinin hallituksen uudistuksista ja lainsäädännöstä laitettiin tulemaan voimaan juuri heidän kautensa päättyessä/päätyttyä ja siis seuraavan hallituksen maksettavaksi ja järjestettäväksi. 

Orpon on aivan pakko seurata Ruotsin esimerkkiä ja pudottaa rajusti bensan ja dieselin sekoitusvelvoitetta, jolloin niiden hinnat putoavat n. 50 centtiä litralta. Kilpailukyky! Meillä on paljon samanlaista teollisuutta Ruotsin kanssa ja ruotsalaiset omistavat siitä suurimman osan. Nyt orastavan laman aikaan siellä mietitään jo kummassa maassa tehtaat lyödään kiinni. Ja siellä ajatellaan: "Oma kansa ensin, sehän on itsestään selvää! (Det egna folket först, det är ju självklart! pakkoruotsi).

Ruotsi tuskin suostuu maksamaan tuosta sekoitusvelvoitteen alennuksesta tulevia EU- sakkoja, koska nuuskaveronkin ne tyrmäsivät välittömästi. Tai sitten se maksaa ja vähentää ne jäsenmaksuista. Kuten ne tekivät EU: n elvytyspaketin kanssakin ja tulos oli nolla euroa (0€) maksettavaa.

Helsingissä on taas alkamassa uuden maahanmuuttajajengin oikeudenkäynti ja niiden vangittujen tilalle on varmasti tulleet jo uudet miehet huumekauppaa, kiristystä, ampumista, sekä uhrien ja todistajien uhkailua harjoittamaan. Hyvin pian uhrit ja todistajat tapetaankin suoraan, koska menevät poliisin puheille. Kuten Ruotsissa on jo tapana.

PS. Kepussa voidaan katsella mielenkiinnolla uuden hallitusohjelman tekoa. Siitä olisi tulossa heille erittäin mieluinen, kun taas sinipunavihreä- hallitus vie maaseudulta siemenperunatkin!