Tuolla US- Puheenvuorossa keskustellaan puutteellisin tiedoin Israelin tilanteesta ja kysellään paremman tiedon perään. Katsoin siis olevani velvollinen nousemaan blogille tämän asian kanssa.

Jerusalem studiossa on jo vuosien ajan toisteltu, että rakettien ampuminen Tel Aviviin (Kevään kukkulat) on se punainen viiva, jonka jälkeen Israel tuhoaa Hamasin terrorijärjestön.

Nyt Hamas teki sen, mutta ei uskaltanut vielä käyttää noita suurimpia Iranista saamiaan ohjuksia. Niiden kärjessähän voi olla vaikka uraanisaastetta, tai mitä lie myrkkyjä ne saavat käsiinsä. Arabeillahan on erittäin matala kynnys myrkkyjen ja kaasujen käyttöön, sehän on nähty jo monta kertaa.

Voi siis hyvinkin olla, että nyt Israelin armeija (IDF) jyrää maahyökkäyksellä koko Gazan alueen. Koska ne isommat raketit ammutaan kuitenkin  jonain päivänä ja silloin tuhot ovat valtaisat.

Yle ja Hesari tulevat taas julistamaan kuinka Israel piirittää Gazaa, mutta alla olevasta kartasta näemme Gazalla olevan 13 kilomeriä rajaa myös Egyptin kanssa. Se raja on kuitenkin tiukasti suljettu ja rajalla on monta kilometriä leveä turvavyöhyke. Tuolle alueelle on rakennettu myös suuria altaita katkaravun kasvatusta varten. Niiden päätarkoitus on kuitenkin se, että altaista maahan imeytyvä vesi hukuttaa salakuljetustunneleita kaivavat palestiinalaiset.

Kuvatulokset haulle hamas rockets from iranNäytä lähdekuvaGaza_Strip_map.jpg

Täällä näette, miten palestiinalaisia tukevat arabit myös Euroopassa ylistävät Hitleriä ja toivovat toisen samanlaisen saapuvan avustamaan heitä. Olisiko se Ohisalon majuri jo sen verran voimaantunut, että rientää apuun! Ja meillähän on luovuttaa niitä joukkomurhakaksosia, al- Holin noitia ja mitä kaikkea Ohisalon ruskeanahalisista  mahtaa löytyäkään.

Yasser Arafatin setähän oli tuo Jerusalemin suurmufti, joka asui Hitlerin Saksassa ja kaikin tavoin auttoi Holokaustissa.

Gaza muuten kuului Egyptille ennen vuoden 1967 sotaa. Israel on monta kertaa vaatinut Egyptiä ottamaan sen takaisin, mutta miksipä epyktiläiset sellaisen tunkion ottaisivat riesakseen. Tuo palestiinalaisten pakolaisuus on yhtä vanha kuin Karjalan evakkojen, mutta 620 kertaa Israelia suuremmat maa- alueet omistavat arabit eivät halua ratkaista sitä.

Libanonin rajoilla valtaa pitävällä Hizbollahilla on 100. 000 järeää rakettia, mutta IDF on monta kertaa luvannut lanata koko Libanonin takaisin kivikauteen, jos sieltä ruvetaan raketteja ammuskelemaan. Hizbollahin terroristit ovat shioja, kun taas Hamasin terroristit ovat sunneja. Nyt ne ovat tyypillisessä arabien liittoumassa ja jollain ihmeen konstilla IDF: n voitettuaan ne ryhtyvät välittömästi teurastamaann toisiaan. Johon shialainen Iran tietysti liittyy.