Luin Suomen Kuvalehdestä pitkin hampain tämän artikkelin ja sehän olikin sitä samaa sontaa mitä somalit ovat syytäneet suomalaisten silmille jo kymmeniä vuosia:

Somaliliiton puheenjohtaja Ahmed Hassan ihmettelee suomalaista maahanmuuttokeskustelua ja rasismia. Al Jazeera on esimerkiksi kääntänyt ministeri Wille Rydmanin kirjoituksia arabiaksi. Kukaan niitä lukenut ei tule mielellään tänne.

No mutta sehän olisikin jo aivan Luojan lykky, jos näin on! Tosin aika harva noissa maissa osaa edes lukea ja ne lukutaitoiset tankkaavat vain sitä Koraania, jonka opeilla ei ole mitään tekemistä modernissa maailmassa.

Tuollaista tekstiä somalit ovat syytäneet tuhansissa haastatteluissa ja sitten ne vielä ihmettelevät, kun suomalaiset ovat kurkkuaan myöten kyllästyneitä tuohon sosiaalituilla, petoksilla ja rikoksilla elävään kansanryhmään. Somaleja ei olisi ikinä pitänyt ottaa Suomeen, on presidenttiehdokas Pekka Haavistokin joskus sanonut.

Suomi ja suomalaiset ovat kaikissa tilastoissa maailman parhaita tai ihan ylintä kärkeä. Kivikautinen Somalia ja sen kivikautiset ihmiset taas ovat niissä tilastoissa yleensä vähintään 200 sijaa Suomea ja suomalaisia huonompia. Sitten nuo maailman huonoimman valtion laiskat löntystelijät arvostelevat heitä elättäviä ahkeria suomalaisia kaikesta mahdollisesta!

Suomessa yleisesti käytetyillä arvokartoilla somalit ovat äärimmäistä äärioikeistoa ja ehdottomasti rasistisin kansanryhmä maassamme. Minäkin olen avannut oven ainakin 30- 50 kertaa lastenvaunuja työntävälle somaliäidille, mutta yhtä ainutta kertaa ne eivät ole kiittäneet. Ne eivät ole edes näkevinään oven avaajaa ja tuota törkeän rasistista käytöstään ne kutsuvat "kulttuuriksi!"

On suorastaan riemukasta ja liikuttavaakin katsella Ukrainan naisten ja lasten kiitollisuutta saamastaan turvapaikasta, vaikka he ovat saaneet taloudellista tukea vain 20% siitä, mitä somaleille mätetään läpi elämän. Ukrainalaisissa ja somaleissa näkyy selvästi mikä on oikean sotapakolaisen ja röyhkeän turvapaikkaturistin välinen ero! Ukrainan naiset ja lapset ovat olleet vasta reilun vuoden Suomessa, mutta heillä on jo nyt paremmat työllisyystilastot kuin somaleilla, eikä tietysti mitään rikoksia.

ukrain.jpg