Kuinka paljon Suomessa loppujen lopuksi on jo noita nuorisoryöstöjä? Sitä ei tiedä kukaan ja kaikkein vähiten ongelmaa muutenkin piilotteleva poliisi. Ukrainalaisen tytön puukottaessa muslimimiestä poliisi kuitenkin kertoi heti kaiken tietämänsä lehdille ja lisäsi vielä epäilyt päälle. Naisesta kertoi kaiken, ei miehestä tietenkään!

Noissa kaikissa viime aikoina lehdissä olleissa nuorisoryöstöjutuissa on kerrottu tekijöiden uhkailleen uhreja jopa tappamisella ja oven takanakin on käyty. Siis, jos he ilmoittavat asiasta poliisille. Kuten tässäkin tapauksessa: Käräjäoikeus piti uhrien kertomuksia luotettavina, vaikka niistä välittyi uhrien haluttomuus kertoa tapahtumista. Oikeus piti uhrien kertomuksia enemmän vähättelevinä kuin liioittelevina.

Tuossakin jutussa saatiin ryöstäjille siis pienet tuomiot vain sen takia, että ryöstöt, maassa makaavan potkiminen ja muu väkivalta näkyi valvontakameran kuvanauhalla. Uhreina olleille pojille se tietää taas monta hakkaamista lisää ja tekijöinä eivät tietystikään ole nämä tuomitut. Umma muistaa ja kalifaatti kurittaa!

Meillä on siinäkin päästy jo harvinaisen nopeasti Ruotsin tilanteeseen, jossa kukaan ei enää lähde todistamaan tietyn pigmentin tai uskonnon edustajia vastaan. Ruotsissahan todistajia on jo tapettu ja pahoinpidelty henkihieveriin aivan pienissäkin rikosjutuissa. Umma muistaa ja kalifaatti kostaa!