Minulla on täysi luottamus suomalaisiin päättäjiin ja asiantuntijoihin tuossa Natoon menossa, mutta esitän nyt kuitenkin muutamia lehdissä huomiotta jääneitä faktoja.

Viime talvena mitattiin  Ruotsissa ja Suomessa samaan aikaan Naton kannatusta. Ruotsissa Natoon menoa kannatti vain 49% kansasta, mutta Suomessa huikeat 76%. Eiköhän tuo lukujen suhde ole aika sama tänäkin päivänä.

Hesarissa kansainvälisen politiikan asiantuntija Hanna Ojanen esittää täysin järjettömän mielipiteen. Hänen mielestään Suomen pitää edetä yhtä jalkaa Ruotsin kanssa Natoon, tai sitten jäädä yhdessä Ruotsin kanssa Naton ulkopuolelle!!!

Siitä voi vähän päätellä millaisia asiantuntijoita Sanna Marin palkkaisi sinne omaan vale- Utvaansa, joka sotkisi koko Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan. Ojanen on varmasti feministi, mutta kun se nyt ei vain ole tärkeintä tässä asiassa.

Som tur är har vi finnarna (onneksi meillä on suomalaiset), sanoi Ruotsin puolustusministeri vuosia sitten ja siitä nousi Ruotsissa kova kohu. Se kuitenkin paljasti, että koko Ruotsin puolustus oli laskettu ihan Suomen ja suomalaisten varaan. Siellä on paljon hyviä aseita ja asejärjestelmiä, mutta muuten maan armeija on rapakunnossa. 

Svenskarnas inställning till Natomedlemskap

Ruotsalaiset laskevat voivansa jäädä seuraavassa suursodassa samalla tavalla puolueettomiksi kuin he jäivät Hitlerin mellastaessa Euroopassa. Sitten he suorastaan lapioivat rahaa ja kultaa joka suunnasta, kun myyvät aseita kaikille tasapuolisesti ja feminismin agendaa palvoen.

Saksa toimitti jatkosodan aikana Ruotsin kautta 100. 000 junavaunullista tavaraa, aseita ja sotilaita  Suomeen ja Norjaan. Siinä se oli se Ruotsin puolueettomuus, vaikka ne tasaisin väliajoin syyttävät Suomea natsien kanssa veljeilystä. Hitlerin Saksa olisi sortunut ainakin vuotta nopeammin ilman Ruotsin tukea, näin ovat asiantuntijat laskeneet.