Viimeisen 1.5 vuoden aikana Ukrainasta on tullut Suomeen jo 60. 000 pakolaista ja käytännöllisesti katsoen kaikki naisia ja lapsia (alle 130 cm, ei partaa). Lehdissä ja medioissa on ollut tuhansia ja tuhansia toinen toistaan kauniimpia kertomuksia heidän kiitollisuudestaan Suomelle ja suomalaisille. Jokaisella naisella ja lapsellakin on ollut kaikki dokumentit mukanaan! Eivätkä mitään rikollisuutta ja häiriöitä ole nämä oikeat pakolaiset aiheuttaneet.

Heistä kaikki ovat lähteneet muutaman tunnin varoitusajalla joka päivä tv: ssäkin näkyvästä sodasta. Jo nyt näiden naisten ja täällä aikuistuneiden miesten työllisyysaste on korkeampi kuin vuoden 2015 maahan tulleiden muslimipakolaisten useimmiten palkkatuella saaduissa leikkitöissä..

Vuonna 2015 tuli vain puolet tuosta määrästä, mutta 90% heistä oli työikäisiä 18- 30- vuotiaita muslimimiehiä. Ja heti alkoi valtava rähinä: Suomi on paska maa, ruoka on huonoa, raiskauksia, pahoinpitelyjä, ryöstöjä, sekä poliisien piti mennä vokkeihin monen auton ja ison porukan kanssa rauhoittelemaan keskenään tappelevia nuoria miehiä. Nyt meillä on sitten nuorisoryöstöt ja huumejengit!

Vuoden 2015 tulijoista kenelläkään ei ollut papereita ja itseään 16- vuotiaaksi väittänyt Turun terroristikin istui peruskoulussa 15- 16- vuotiaiden tyttöjen keskellä. Iltaisin hän möi jo vokissa (koulussa?) huumeita ja katkaistuaan torilla kurkun kahdelta naiselta hänet todettiin viimein yli 20- vuotiaaksi.

Nyt Suomeen on alkamassa taas todellinen rynnistys ja jälleen kerran muslimit ovat pääosassa. Irakin sota loppui jo vuosia sitten ja tuossa suuressa valtiossa kaikilla uskon- ja kansanryhmillä on oma Palestiinansa. He eivät siedä ketään erilaista, vaan asuinalueiden rajoilla ollaan jatkuvasti puukkohippasilla ja ammutaan toiseuden edustajia. Sitä samaahan ne tekevät jo Suomessakin.

Nyt nämä irakilaiset ja muut turvallisista maista tulijat jäävät taas väkisin maahan ja valtavan suuri ja kallis oikeusjärjestemä jauhaa 5- 15 vuotta heidän loputtomia hakemuksiaan ja valituksiaan, joissa ollaan vuoroin homo, kristitty, kurdi ja kannibaaliksi ilmoittauneitakin varmaan löytyy. Kaikki täyttä valhetta, mutta jo tukehtunut oikeuslaitos jauhaa joka vuosi Länsimetron hinnan verran tuota tyhjää sontaa. 

Muistan Sipilän hallituksen tehneen aikoinaan 800 miljoonan euron lisäbudjetin ja vain pakolaisvyöryllä sitä perusteltiin.

Rkp tulee taas keräämään irtopisteitä, mutta ne pitää heittää ulos hallituksesta. Antti Kaikkonen on jo ilmoittanut olevansa valmis Kepun uudeksi puheenjohtajaksi, joten se hänestä tulee ja hänen kanssaan on tehtävä salainen sopimus hallituksen tukemisesta. Varalla lienee jo hallitusohjelma Kepun tulosta hallitukseen, joten se pöytään!