Suomi on nyt pakotteillaan aiheuttanut miljardien vahingot Venäjälle. Samaan aikaan Suomi on toimittanut Ukrainaan aseita venäläisten tappamista varten ja Suomen liittymistä Natoon pidetään jo itsestäänselvyytenä.

Venäjä on jo kaksi kertaa hyökännyt Ukrainaan, koska maa on aikonut liittyä Natoon ja Euroopan Unioniin. Silti Suomessa eletään kuin hyvien YYA- suhteiden aikaan ja ihastellaan presidenttiä, joka soittelee Putinille.

USA: ssa presidentti varoittelee Venäjän suuresta kyberiskusta ja maan viranomaiset varustautuvat asianmukaisella tavalla. Mutta Suomessa ei mitään; tyttöhallitus vain näprää ilmastonmuutoksen kanssa ja miettii miten kansalle ei tarvitsisi kompensoida mitenkään elinkustannusten nousua.

Ukrainan tilanne rauhoittuu pian ja Putin on jo määrännyt kaikki asianmukaiset tahot miettimään kostoa Euroopalle. Koko Keski- Eurooppa on sotilaiden tukkima, mutta pohjoisessa on Suomen ja Venäjän 1300 kilometriä pitkä raja apposen auki. Venäjän ei tarvitse edes hyökätä Suomeen, vaan työntämällä kymmeniä tuhansia pakolaisia rajan yli se tekee Suomelle miljardien vahingot. Vuonna 2015 Sipilän hallitus teki ainakin yhden 800 miljoonan lisäbudjetin pelkästään pakolaisten takia.

Venäjä on kuljettanut Syyriasta jopa kymmeniä tuhansia mm. Hizbollahin terroristijärjestön sotilaita, afgaaneja, irakilaisia ja syyrialaisia Ukrainaan. Nämä ovat jo kymmenissä lehtiartikkeleissa kertoneet aikovansa mennä sen jälkeen Eurooppaan. Keski- Eurooppa on siis tukossa, mutta eihän Valko- Venäjältä ole kuin päivän junamatka Suomen rajalle. Lisäksi Venäjällä on pilvin pimein kehitysmaiden kansalaisia, joille Putinin järjestämä matka Suomeen on lottovoitto.

En tiedä itärajan valvonnasta muuta kuin, että tv- reportaasien mukaan siellä kaksi rajamiestä kulkee tietyn reitin tasaisin väliajoin. Venäjän rajavartiosto tietää varmasti tarkkaan näiden aikataulut ja drooneilla voidaan vielä varmistaa rajan avoimuus. Sitten on helppo pistää muutama sata pakolaista rajan yli ja antaa näille ilmansuunta, evästä, 20€ rahaa, sekä kartta Suomen puolelta. Tämä tehdään kymmenissä kohdissa ja pian Suomella onkin sylissään jo 40. 000 uutta asukasta.

Tyttöhallitus alkaa tietenkin heti käsitellä asiaa ja viikon kuluttua neljä samaan sävyyn pukeutunutta naisministeriä seisoo Catwalkilla kameroiden edessä ja kertoo Suomen sulkevan kaikki Venäjän raja- asemat. He nyökyttelevät niin kuin se lelukoira auton kojelaudalla ja muistuttavat vielä kaikilla olevan oikeus hakea turvapaikkaa Suomesta.

Eihän meille pitänyt tulla mitään mamu- jengejäkään, mutta nyt niiden takia on jatkuvasti oikeudenkäyntejä ja jopa HS kertoo: ”En yhtään ymmärrä, mitä on tapahtunut koti­kaupunkini keskustalle” – Turun ydin­keskustassa on läsnä pelko.

Alla olevat kuvat otin luvatta US- Puheenvuorossa kirjoittavan Marko Suutarin blogista. Hänellä on erittäin hyviä kirjoituksia. Noista kuvista ilmenee tyttöhallituksen universaali typeryys. Jossain hastattelussa Annika Saarikko kertoi viime aikoina miettineensä paljon Mikä on valtio. Olisi jo korkea aika käydä jonkun kertomassa se hänelle. Koko maapallon ilmasto aiotaan muutta suomalaisten rahoilla ja koko maailmalle jaetaan suomalaisten rahoja. Niin käy helposti, jos hallitus ei tiedä mitä tarkoittaa sana VALTIO.

 

halitus.jpg

halitus2.jpg