Nyt 20 vuotta koulun penkillä istuneiden nuorten naisten hallitsemat Yle ja lehdistö toitottavat kuinka monta sataa euroa vuodessa hallituksen leikkaukset maksavat köyhille työttömille ja lapsiperheille.

Suomessa jo 400. 000 taloutta saa asumistukea, joten nuo edellä mainitut ryhmät ovat siinä mukana. Silloin se sama Suomen valtio tulee maksamaan heille ne muutamat vuodessa hävityt sataset korotetulla asumistuella.

Ennen viime ek- vaaleja Sanna Marin ehdotti ruuan ja lääkkeiden arvonlisäverojen nostamista Tanskan tasolle. Siinä siis vedottiin pohjoismaiden ankarimpaan malliin, vaikka näissä hallituksen nyt tekemissä muutoksissa mitään sellaisia vertailuja ei hyväksytä!

Tuo noiden alvien 10- 15% korotus olisi vienyt työttömiltä, eläkeläisiltä ja lapsiperheiltä tuhansia euroja vuodessa ja sitä ei olisi kompensoitu mitenkään. Jokaisella kauppareissulla olisi lähtenyt vähintään muutama euro, mutta usein monta kymppiä lisää köyhälistön taskuista.

Li Anderssonin diktatorisesti hallitsema Vasemmistoliitto olisi siinä Sanna Marin kakkosessa kannattanut innolla noiden alvien korotuksia, koska : Paskapuhetta, Espoon rikkaat valittaa!

Meillä ovat nimittäin nuorten naisten hallitsemat mediat onnistuneet luomaan sellaisen harhakuvan, ettei verojen nosto ole leikkaus! Vaikka juuri arvonlisäveron nostot pakolliseen syömiseen ja sairasteluun täyttävät suorastaan köyhälistöön ja lapsiperheisiin kohdistuvan kansanmurhan tunnusmerkit. Se Dalai- laman aikoinaan valtavaa kohua herättänyt lausunto "tiibetiläisten kulttuurisesta kansanmurhasta" olisi ollut lasten leikkiä tuon rinnalla!