”Me tiedämme tarkkaan keitä sieltä Afganistanista tulee”, kertoo jo rikolliseksikin todistettu Pekka Haavisto televisiossa.  Niin tiesivät ruotsalaisetkin ja sieltä saapui kuitenkin kaksi jo Ruotsista karkotettua afgaania. Nämä miehet olivat syyllistyneet rikoksiin Ruotsissa, istuneet vankilassa ja karkotettu Afganistaniin. Nyt he livahtivat takaisin pelastuslennolla, eikä heitä tietenkään enää voida karkottaa talibanien Afganistaniin.

Eilen 100. 000 asukkaan Linkopingissä ammuttiin ravintolan pöytään tunnettu muslimitaustainen jengirikollinen. Kello 13. 00 parhaaseen lounasaikaan ja kauppakeskuksen ollessa täynnä ihmisiä. Myöhemmin illalla sitten ammuskeltiin ja räjäyteltiin pommeja vielä ympäri maata.

Tukholman lähellä sijaitsevassa Märstassa poltettiin kerralla 200 autoa. Tuo Märsta on jo täydellisen islamilainen slummi, jollaisen kokoomuksen Kai Mykkänen haluaa Espoostakin tehdä.

Eräskin pyörätuolia käyttävä vanhempi nainen oli vain muutamaa päivää aikaisemmin ostanut uuden auton ja nyt se paloi tässä Kalifaatin kaskeamisen yhteydessä. Nyt hän joutunee odottamaan taas kuukausia sopivan hintaista ja erikoisvarusteltua autoa.

Noiden 200 auton omistajissa on perheellisiä ja yksin asuvia, mutta arvioisin tuhopolton haittaavan ainakin 400- 1. 000 ihmisen elämää. Todennäköisesti he kaikki rupeavat heti suunnittelemaan uuden auton ostoa, mutta valkoisista ja ei- muslimeista henkilöistä varmaan enemmistö rupeaa hakemaan myös uutta asuntoa vielä turvallisilta valkoihoisten alueilta. Sen myötä vapautuu taas kymmeniä asuntoja muslimeille ja Kalifaatti vahvistuu. Täällä on ihan turvallista asua, kunhan ei mene ulos klo 20. 000 jälkeen. Tuo on jo pitkään ollut todellisuutta Ruotsin valkoisille ja ei- muslimeille.

Suomen eduskunnassa istuu tällä hetkellä jo kaksi muslimikansanedustajaa, jotka ovat myös aktiivisia islamin puolustajia. Yksikään islamilainen valtio ei ole allekirjoittanut YK: n ihmisoikeusjulistusta, vaan ainoastaan muslimien ylivallan takaavan Kairon sopimuksen. Näin ollen on syytä olettaa, etteivät myöskään Hussein al- Taee ja Suldaan Said Ahmed tunnusta suomalaisille minkäänlaisia ihmisoikeuksia! Vaikka eihän nykyinen pissis- hallituskaan tunnusta niitä, eikä varsinkaan Anna Kontula. Lukekaa tästä Kari Rajamäen järkyttävä kertomus nykyisen hallituksen toimista.

Nostaako yleinen syyttäjä Raija Toiviainen syytteen myös Kepun ryhmäpuheenjohtajaa vastaan samoista sanoista, joista hän nosti syytteen PS: n kansanedustajaa vastaan. Todennäköisesti ei ja silloin syrjäytynyt suomalainen nuoriso katsoo, ettei Suomen lainsäädäntö ole enää voimassa. Vastaanottokeskuksia ja moskeijoita poltetaan, sekä nuorisoryöstöissä syrjäytetyt suomalaiset nuoret siirtyvät uhrin asemasta tekijöiksi. Hallitus on nyt ruvennut tulkitsemaan lakeja Hitlerin ja Stalinin tyyliin, joten AIVAN KAUHEETA, APUVA!