Ranskan presidentti Emmanuel Macron on nyt tekemässä rauhaa Libyaan ja sehän olisi enemmän kuin sata jänistä. Gaddafin hallinnon kaataminen sodalla oli Hillary Clintonin (ulkoministerinä) idea, mutta onneksi se jäi myös hänen viimeiseksi ideakseen.

Algerian sisällissota (1991-2002) syttyi, kun Afganistanin sota päättyi ja 5 000 siellä taistellutta algerialaista jihadistia palasi kotimaahansa. 

Nyt on samankaltainen tilanne Isisin menettäessä kalifaattinsa Syyriassa ja Irakissa. Tappion kärsineet kansainväliset jihadistit etsivät kuumeisesti uutta kotimaata, eikä sillä ole väliä kenen kotimaa se sitä ennen oli. Monella heistä on haaveissaan kaukainen Suomi, jossa Kelasta virtaa hunajaa ja kaikki saavat 72 neitsyttä. Eikä tarvitse edes marttyyrina kuolla!

Suuri osa heistä haluaa kuitenkin jatkaa sotimista ja silloin Libya on luonnollinen valinta. Sinne on helpoin päästä ilman papereita aavikkoa pitkin ja siellä Isisillä on jo vahva jalansija. Siitä voi kehittyä vielä saatanallinen riesa Euroopalle.

Ranska on aktiivinen sotilaallinen ja taloudellinen toimija monissa Afrikan maissa ja heillä on siellä hyvä maine. Nyt Macron voi sopia heimopäälliköiden kanssa paluusta Gaddafin aikaiseen tilanteeseen. Kevyt valtiollinen hallinto ja öljyrahat jaetaan heimojen kesken samaan tapaan kuin ennenkin. Tämän jälkeen patalaiskat ja röyhkeät libyalaiset voivat taas palkata miljoonia aasialaisia orjapalkalla työt tekemään.

Euroopallehan olisi kuitenkin tärkeintä se, että pakolaisvirta Välimeren yli saadaan kuriin. Macronin suunnitelmissa onkin perustaa turvallisia pakolaisleirejä, missä voidaan käsitellä enimmäkseen perusteettomat turvapaikkahakemukset. Suomessahan jo seuraava hallitus voi myöntää väliaikaisen (ikuisen) oleskeluluvan joka ainoalle maahan tulijalle, mikä siirtäisi sen humanitäärisen katastrofin suomalaisen köyhälistön kannettavaksi. Se katastrofi kuitenkin tavallaan häviäisi, koska Suomessa asunnottomia ja leipäjonossa seisovia suomalaisia kutsutaan ja luokitellaan vain laiskoiksi luusereiksi.

Euroopan ulkomisteri Federica Mogherini kertoi viimeisimmän EU- huippukokouksen jälkeen, että veneiden ja moottoreiden myynti Libyaan kielletään. EU tuomitsee jyrkästi Trumpin Meksikon muurit ja itäisen Euroopan aidat, mutta nyt Välimerestä tehdään jättimäinen vallihauta Euroopan suojaksi neekereitä vastaan. Muinaisissa ritarilinnoissahan vallihaudat ja muurit olivat vierekkäin. EU harjoittaa kaikessa tekemisessään aivan saatanallista tekopyhyyttä.

Miksi Putin ei onnitellut Suomea, sitä toitottavat nyt kaikki. Minun mielestäni Venäjän presidentti Vladimir (Volodja) Putin kunnioitti vierailullaan 100- vuotiasta Suomea ja varmasti hän on sen Suomen presidentille myös oikein sanomalla sanonut. Olisiko hänen pitänyt lähettää vain postikortti, jonka Suomen posti olisi kumminkin hävittänyt!

Olen jo vuosia seuraillut ylen aamun jälkiviisaita, jos vain on ollut tilaisuus. Nyt sinne oli kuitenkin otettu vakiovieraaksi tämä somalialainen Miriam Abdulkarim, joka edustaa äärimmäisen jyrkkää ja valheellista feminismin ja tasa- arvon irvikuvaa. Hän toitottaa jatkuvasti kuinka huivin käyttö on vain musliminaisen vapautta, vaikka Iranissa se on laki ja monissa muissakin muslimimaissa (Somalia) käytännön pakko. Muuten tulee happoa naamaan ja raippaa, vuorotellen.

Nykyisen presidenttimme puoliso Jenni Haukiokin joutui käyttämään huivia Iranissa (ja Tarja Halonen), mutta Suomen itsenäisyyspäivän vastaanotolla tuon samaisen Iranin suurlähettiläs kieltäytyi kättelemästä Jenni Haukiota. Ja Ruotsissa somalikauppiaat kieltäytyvät myymästä huivittomalle iranilaisnaiselle. No, onneksi minulla on ainakin toistaiseksi vielä vapaus valita mitä tv- kanavaa katson!