Paavo Lipponen on kotimaisen politiikan suurin konna ja öykkäri, joka presidenttiehdokkaana sai vain mitättömät 6. 7% kannatuksen. Demarien ja Putinin Venäjän miljoonatuesta huolimatta. Onko siellä Pekkarisen tukan alla mitään, kyseli hän Mauri Pekkariselta, vaikka tiesi sairauden vieneen tältä hiukset. Nyt hän perää kunnon debattia eduskuntaan kysymällä Onko noussut (kusi) päähän perussuomalaisilta.

Lipposen perhe tunnetaan erilaisista tukihuijauksistaan, joiden takia jouduttiin tekemään jopa lakimuutoksia. Ne vanhat lait kun oli laadittu sillä oletuksella, että kansanedustajat olisivat edes jonkin verran rehellisiä. 

Perussuomalaisten puhemaratoni elvytyspaketista oli demokratian kannalta äärimmäisen tärkeä. Pääministeri Sanna Marin ja Tytti O.W. Tuppurainen olivat omaehtoisessa koronakaranteenissa juuri sinä päivänä, kun eduskunnassa puhuttiin siitä EU: n elvytyspaketista. Ja paskan marjat, se oli vain yksi lenkki siinä huijausten sarjassa, mitä tyttöhallitus on harjoittanut. Heillä ei vain ollut mitään sanottavaa ja demokratian kunnioitusta ei senkään vertaa. Vai olisiko heidän pitänyt tulla sanomaan:

- Suomi ensin ajattelu on vahingollista!

- K- kauppias Tuppurainen jakaa kaupan ulkopuolella rahaa ohikulkijoille, jotka sitten tulevat hänen kauppaansa ostamaan tavaroita! Tämä on nerokasta myös EU- politiikassa ja me tienataan tällä!

Tässä muuten US- Puheenvuorossa Juho Laatu esittää mielenkiintoisen skenaarion tuohon EU: n elvytyspakettiin liittyen. Hollanti ei ole vielä hyväksynyt pakettia ja se voisi olla mahdollinen hylkääjä. Se voisi olla nolo tilanne, jos Hollanti hylkäisi paketin, mutta Suomi olisi jo hyväksynyt sen, ja tämän jälkeen paketti vietäisiin läpi ilman Hollantia, mutta Suomi mukana. Hollanti on nettomaksaja, joten sen jäädessä pois Suomen saaminen voisi pudota 0. 9 miljardiin, mutta velkaosuus kasvaisi 10 miljardiin.

Laitetaan tähän lopuksi vielä Israelin lippu, koska arabien intersektionaalinen fasismi on jälleen Israelin kimpussa. 

 

lataus.jpg