Vaarallisempaa asua Ruotsissa kuin Venäjän rajalla, näin sanoo Mannisen (nimi muutettu) perhe, joka on muuttanut Ruotsista Suomeen. Isä- Erkin oma isä meni sotalapsena Ruotsiin ja jäi sinne. Perheen äiti on etunimestä päätellen ruotsalaista sukua, mutta poikien nimet ovat supisuomalaisia, joten ilmeisesti suomen kieltä ja suomalaisia sukujuuria on vaalittu sukupolvesta toiseen.

Heillä oli aikaisemmin maatila Skånen läänissä, mutta lasten tulon myötä he alkoivat pohtia muuttoa Suomeen ja vuosi sitten he muuttivat Pohjois- Karjalaan. 

Heidän mielestään ruotsalaisen yhteiskunnan palvelut olvat muuttuneet huonommiksi, eikä vähiten koulut. Suomessa on maailman parhaat koulut ja kaikki on Suomessa paremmin, kuten ilma ja luonto.

He eivät mainitse Ruotsin kasvavaa väkivaltaa syyksi muuttoonsa, mutta minäpäs mainitsen. Heidän pojillaan olisi Ruotsissa jopa hyvin todennäköinen vaara joutua väkivallan uhriksi, mutta heidän ikkunastaan näkyvän Venäjän hyökkäys Suomeen on teoriassakin häviävän pieni mahdollisuus. Ja sitä ryssän hyökkäystä ehtii aina paeta, mutta mitenpä murros- teini- ikäiset pojat pakenevat mihinkään, kun mamu- jengi on ympäröinyt heidät syrjäisellä paikalla.

Tämä ei ole mitään liioittelua: tässä kertomus ruotsalaisesta lapsiperheestä, joka valitsi moottoritiellä väärän rampin ja ajoi vahingossa muslimien kalifaattiin Tukholman lähellä sijaitsevassa Märstassa. Paikallinen muslimijengi katsoi valkoihoisen perheen hyökänneen omalle alueelleen, aseet kaivettiin esiin ja he alkoivat ampua lapsiperheen autoa. Monet luodit osuivat autoon, mutta kuin ihmeen kaupalla perhe selvisi vahingoittumattomana tilanteesta.

Tuosta asiasta ei tehty mitään isoa uutista, koska se on se Ruotsin uusi normaali. Poliiseja on käsketty jo lukemattomia kertoja poistumaan ”heidän alueeltaan” ja Ylen dokumentissa kuvausryhmän kimppuun hyökättiin Borlängen Tjärna Ängenissä.

lataus.jpgmary.jpg

"Suomi on pian meidän, emmekä me hyväksy suomalaisia edes samaan tv- ohjelmaan!"