Tuollaisesta otsikosta voi saada vankeustuomion Suomessa, mutta sen sijaan Hesarin tytöt ovat rakentaneet oikein jatkosarjan Närpiössä tapahtuneista vietnamilaisten talousrikoksista. Kansallisuudet ja nimiä mainitaan, vaikka jutut ovat vasta esitutkinnassa ja siis mitään tuomioita ei ole annettu.

Tässä kuvassa Norjan korkein poliisipäällikkö Arne Jørgen Olafsen, joka paljastaa islamin julmat kasvot: Ruotsin liian liberaali pakolaispolitiikka on syynä jo koko Euroopan mittakaavassakin ennennäkemättömän laajoihin ampumisiin ja väkivaltaan. Hän ei siis puhu maahanmuutosta yleensä, vaan nimenomaan pakolaispolitiikasta.

norja.jpg

Suomessa koko ajan huimaa vauhtia paisuva ja musliminuorten harjoittama väkivalta ja ryöstely ovat muuttuneet joillekin jo ammatiksi. Poliisi toteaa tässäkin tapauksessa saman nuorisoporukan oikein tehtailleen ryöstöjä Vantaalla sijaitsevan Kivistön juna- asemalla.

Nyt meillä puhutaan "nuorison pahoinvoinnista", ikään kuin tuo ryöstely, porukalla pahoinpitely ja nöyryyttäminen, sekä niistä kuvattujen videoiden nettiin laittaminen olisi koko kansakunnan ongelma.

Ruotsalaisten tutkimusten mukaan uskallan väittää näiden ym. rikosten tekijöistä 70- 90% olevan somali- ja arabitaustaisia. Eikä se ole mitään heidän pahoinvointiaan, vaan se on heidän tapansa hankkia helpolla hyvinvointia. Heidän vanhempansa ovat tulleet Suomeen ilman mitään papereita (revitty) ja valehtelemalla nimensä, kaikki tietonsa ja taustansa he ovat saaneet sen elinikäisen loman takaavan turvapaikan.

Rötöksiin syyllistyvillä suomalaisilla nuorilla ei tulisi koskaan mieleenkään laittaa videota rikoksestaan nettiin, koska se olisi heille elinikäinen häpeä. Sen sijaan muslimeille vääräuskoisten ryöstely ja pahoinpitely on ylpeyden aihe, jolla he saavar rispektiä omissa piireissään.

Uusi sisäministeri Mari Rantanen voisikin siis teettää poliisille tutkimuksen näiden nuorisoryöstöjen ja pahoinpitelyjen tekijöiden taustoista, sekä siten vahvistaa nämä tietoni.

Poliisin ja nuorisotyöntekijöiden on aivan turha pistää paukkuja koko Suomen nuorisoon; syylliset ja syyt löytyvät moskeijoista. Sinne vaan kielitaitoisia kuuntelemaan saarnaa ja kaikki puheet käytäköön sanasta sanaan läpi. Aivan kuten se yksi Raija Toiviainen tenhotti Päivi Räsäsen ajojahdin aikana.