Nyt on naamiot riisuttu ja tämä sdp: n kansanedustaja Hussein al- Taee on paljastunut al- Qaidan puukameliksi. Se hänen aikaisempi juutalais- ja homovihansa oli sittenkin aitoa ja nyt hän nostattaa muslimien vihaa Suomea ja suomalaisia kohtaan.

Al Husaini sanoo al-Taeen luovan kuvaa, että erityisesti arabitaustaisia lapsia viedään perheistä syyttä. Ruotsissa väitetään muslimilapsia myytävän ruotsalaisiin perheisiin ja heidän elimiään myydään, jonka kivikautisista kulttuureista tulleet luku- ja kirjoitustaidottomat muslimit helposti uskovat.

Helsingin yliopiston Lähi- idän ja islamin tutkimuksen dosentti Marko Juntunen sanoo Husseinin levittävän jo mm. Venäjällä ja Ruotsissa yleistä disinformaatiota ja siis suomeksi sanottuna aloittaneen erittäin vaarallisen valehtelun Suomen viranomaisista. Samanlainen somessa valehtelu aiheutti yleisen Ruotsin ja ruotsalaisten tuotteiden boikotin kymmenissä muslimimaissa ja jopa islamistiseen terrori- iskuun varauduttiin Ruotsissa.

Nyt on paljon muslimiehdokkaita ek- vaaleissa ja ilmeisesti sen takia Hussein on valinnut kovan linjan ja pyhän sodan (jihad) Suomea vastaan. Hän on todennäköisesti kiertänyt Helsingin seudun moskeijoita ja kysellyt millä ehdoilla imaamit määräisivät seurakuntansa äänestämään Hussein al- Taeeta (jihadin tae).

Ruotsissa monet imaamit ovat nimittäin jo pitkään käyneet kauppaa puolueiden kanssa ja luvanneet jopa 30. 000 ääntä jonkun moskeijan rakentamisesta.

Onkin helppoa kuvitella mitä Suomen moskeijoissa puhutaan, jos kansanedustajakin rupeaa maanpetosta vastaaviin törkeyksiin. Ja tämä al- Qaidan puukameli on siis lainsäätäjänä Suomessa!

Siitä vaan taas lisää miljardeja kotoutukseen ja tässä nähdään tulokset! Maailman paras peruskoulu on tuhottu ja Hussein al- Taeen joutilaina vetelehtivät uskonveljet ryöstävät ja raiskaavat suomalaisia aina vain kiihtyvään tahtiin.