Ja nyt ei ole tosiaankaan kysymys noista kahdesta alle kouluikäisestä orpolapsesta, joita ollaan tuomassa Suomeen al- Holin leiriltä. Minä kannatan lämpimästi sitä operaatiota. Paitsi tietysti, jos ylipoliisikonstaapeli Kolehmainen ja ulkoministeri Haavisto valehtelivat taas näiden lasten iät, niin leikatkaa nyt edes parrat niiltä ennen Suomeen tuontia!

Korkein hallinto-oikeus ei anna Kuopion Sorsasaloon suunnitellulle Finnpulp Oy:n biotuotetehtaalle  ympäristölupaa. Vaikka Vaasan aluehallintoviraston tehtaalle myöntämä lupa oli ehdoiltaan tiukempi kuin Äänekosken biotuotetehtaan lupa. Siinä meni taas 3. 400 työpaikkaa, joten Ohisalo ja Andersson voivat tehdä loven vihreän jihad- miekkansa kahvaan. Katri Kulmuni taas voi ruveta miettimään jo eduskunnan jälkeistä tulevaisuuttaan.

Suomessa eivät enää mitkään EU- direktiivit riitä, koska feministinen hallitus on päättänyt tehdä Suomesta hiilineutraalin 15 vuotta muuta Eurooppaa nopeammin. Tänään tuhannet maailman kaikkia yrityksiä neuvovat ja niille tutkimustyötä tekevät  konsulttiyritykset vetävät viivan Suomen yli ja kartalle he nappaavat Pohjois- Korean kohdalta mustan värin peittämään Suomi- neidon; aina Hangosta Petsamoon.

Talvivaaran akkukemikaalit tullaan jatkossa kuljettamaan Ruotsin Skellefteåhon ja Saksaan. Tuo Ruotsiin mennyt akkutehdas ja sen 2. 000 ( kaikkiaan 15. 000 ) työpaikkaa olisi voitu saada Suomeenkin, mutta kun meillä on täysin arvaamaton ja vuosia vievä lupa- ja valitusjärjestelmä.

Savon koulutuskuntayhtymä Sakky oli jo laittanut 1. 9 miljoonaa metsäsektorin koulutukseen, samoin kuin Finnpulp oli laittanut miljoonia tehtaan tutkimukseen, suunnitteluun ja kaikkeen mahdolliseen. Turhaan, aivan turhaan kaikki tuo!

Suomeen on nyt uuden hallituksen myötä iskenyt vihreä hysteria, joka kulkee läpi koko yhteiskunnan. Ensimmäiseksi vietiin liha ja maito Suomen vanhuksilta, jotka tämän hyvinvointivaltion ovat rakentaneet. Seuraavaksi vaadittiin jo monen ministerin suulla huumeiden käytön laillistamista, koska tietyille maamme hyvinvointia syömään saapuneille kansanryhmille huumekulttuuri, huumekauppa ja kaiken maailman khatit ovat arkipäivää.

Samoin oikeuskanslerinvirastosta on alettu puuttua kaikenlaiseen Joulunviettoon ja Raamattua kriminalisoidaan. Sisäministeri Maria Ohisalo vaati poliisilta selvitystä muslimikurdien rähinöintiin puuttumisesta ja välittömästi sen jälkeen ruunattu poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen valehtelikin jo sujuvasti Haaviston salaisesta al- Hol operaatiosta. Tästä innostuneena Ohisalo kertoikin heti julkisuudessa antaneensa määräyksen ääri- islamistisen huivin sovittamisesta poliisien virka- asuun. Eivät nämä asiat ole sattumaa: vihreän jihadin henki leijuu päittemme yllä ja pian saamme Joulun sijasta juhlia ainoastaan Maailma tuli Kelaan- festivaaleilla.

Suomen sairaanhoitajat vaativat nyt aivan oikeutetusti hallitukselta 100 miljoonan lisäpotin palkkojensa korotuksiin, mutta se raha on jo budjetoitu Afrikan seksuaali- ja lisääntymisterveydenhoitoihin. Siellä kun ihmisillä on aikaa nussia, joten sitä pitää tukea suomalaisten rahoilla!

20190423_UM_kyt_fi1.jpg