Ranskalaisen viikkolehti Charlie Hebdon terrori- iskun oikeudenkäynti on nyt alkanut ja tuo satiirinen lehti on julkaissut uudelleen nuo iskun tekosyynä olleet Mohammedin kuvat. Tekosyynä aivan, koska niitä muslimien iskuja on ollut jatkuvasti, eikä esimerkiksi Nizzan rantakadulla ollut ilkeitä kuvia. Ja oliko Turun torilla sitten muuta satiiria kuin Hassan Zubier, joka kyllä paljastuikin melkoiseksi vitsiksi koko mies.

Nyt jopa Ranskan presidentti Emmanuel Macron on ilmoittanut jumalanpilkan koskevan kaikkia jumalia ja kuuluvan sananvapauteen.

 

xkapea_muhammed.jpg.pagespeed.ic.vilKYlVquN.jpgAtheism-Logo-1.pngA-handout-document-released-on-January-1.jpg

images.jfifSuomalaiset Isis-naiset kertovat poikkeuksellisessa haastattelussa  elämästään Syyriassa: "Lapset ovat kaikki, mitä minulla on" | Yle Uutiset |  yle.fi7a36c9df0f4f404b83eb7d8f0f79a136.jpg

lataus (1).jfiflataus (2).jfiflataus (3).jfif

Tuossa ylhäällä on yleisen tasa- arvon, suvaitsevaisuuden ja sananvapauden kunniaksi oikein tasapuolinen valikoima kuvia, jotta kukaan ei tuntisi itseään loukatuksi ja kaikilla olisi hyvä olo.

Ensimmäisellä rivillä on siis nuo paljon puhutut Mohammedin kuvat. Toisella rivillä on sitten suomalaisen feminismin ja intersektionaalisen feminismin edustajia, joka aate on vapaaehtoisesti ruvennut islamilaiselle patriarkaatille alisteiseksi.

Kolmannella rivillä taas on kuva suvaitsevaisuuden keulakuvaksi ruvenneesta Jari Tervosta, joka häpäisee televisiossa Raamattua, mutta tuomitsee jyrkästi Koraanin ja Mohammedin pilkan. Alarivillä ensimmäisenä on taas Suomen yleinen syyttäjä Raija Toiviainen, joka tuomitsee Mohammedin kuvat ja Koraanin pilkan. Toisaalta hän on ruvennut nostamaan syytteitä jopa Raamatun siteeraamisesta, joten tuon Pyhän kirjan polttaminenkaan ei liene hänelle mikään ongelma.

Viimeisenä alarivillä Suomen suvaitsevaista poliisia edustavat Jari Taponen ja Maria Ohisalo, joiden mukaan Mohammedien kuvia ei saa julkaista edes silloin, kun näiden jäljiltä löytyy tuoreita ruumiita.