MTV: n uutisissa kerrotaan joukkomurhasyytteestä vapautettujen irakilaisten kaksosten vaativan Suojelupoliisilta 100. 000 euron korvausta kotietsinnästä.

Ensimmäisenä minulle, Li Anderssonille ja Veronika Honkasalolle tuli tietysti kauhistus: Miten ne kehtaavat, miten suojelupoliisi kehtaa tehdä kotietsinnän syvästi uskonnollisten muslimien yhteiseen kotiin! He kun olivat mukana Isis- järjestössäkin, joka on samanlainen vapaustaistelijoiden järjestö kuin Gazan Hamas.

Miten suojelupoliisi kehtaa epäillä heitä, vaikka monissa oikeusasteissa on todettu vain toisen osallistuneen Camp Speicherin 1500 ihmisen joukkomurhaan, mutta ei pystytä todistamaan kumpi. Nyt he ovat saaneet ikuisen oleskeluluvan ja turvapaikan Suomessa, mutta suojelupoliisi kehtaa syyttää heitä terrori- iskun suunnittelusta.

Sitten minulle tuli ilman Anderssonia ja Honkasaloa yksin mieleen:

Mitä www.itttua!

Mitä ne apinat yleensä enää tekevät Suomessa, siitä Isikseen osallistumisestahan oli riittävästi todisteita. Nyt ne olivat kuvanneet Suojelupoliisin taloa ja toisella oli jopa etsintäkuulutus päällä joistain muista rikoksista. Suojelupoliisi "tarkkailee" Suomessa 300 ääri- islamistiksi epäiltyä, on moneen kertaan ollut lehdissä, mutta tässä se suomalaisen yhteiskunnan totaalinen avuttomuus nähdään.

Poliisiasemalle viennin aikana nämä terroristit olivat suu vaahdossa huutaneet terrori- uhkauksia Suomelle, suomalaisille ja etenkin poliisille. Pitää siis tapahtua muutama sata henkeä vaatinut terrori- isku Helsingin metrossa, ennen kuin herätään. En syytä tietysti Suojelupoliisia, koska heillä ei ilmeisesti vain ole valtuuksia mihinkään.

Ruotsissa on karkotettu jo pitkä rivi ääri- islamistisia imaameja ja muita kansankiihottajia vain turvallisuuspoliisin vaatimuksesta. On pidetty salaiset oikeudenkäynnit, joissa ei ole annettu mitään sen kummempia tuomioita, mutta Säpon (Supo) lausunto ja todisteet ovat riittäneet karkotukseen. Yksikin Ruotsissa 25 vuotta asunut imaami sai karkotuksen, mutta vetosi henkensä olevan uhattuna jossain Paskastanissa. Häntä pidettiin vuosi häkissä, ennen kuin se rotta (råtta) otti menolipun Turkkiin.