Antti Rinne julisti vaalikampanjassaan kaappaavansa 360 miljoonaa Sitran valtavista rahavaroista ja tämä tietysti kauhistutti rahastoa hallinnoivaa  kultapossukerhoa. Nämä ovat tietysti kaikkien suomalaisten yhteisiä rahoja, mutta  Rinne halusi käyttää niitä vain haaveilemansa city- hallituksen menoihin.

Nyt Sitrassa kuitenkin keksittiin heittää pelastusrengas, joka käy niin omalle kultapossukerholle, Rinteelle, Orpolle, kuin hallitukseen tuleville pinkkivihreille ja ärkoopeellekin. Rinne ja Orpo saavat nimittäin varmasti kenkää puheenjohtajan pesteistään, jos eivät pääse hallitukseen.

Sitra antoi "omalla versiollaan" arvovaltaisen tukensa Rinteen esittämälle "kestävän kehityksen arvonlisäverolle". Kokoomus innostui heti tästä "kestävän kehityksen orvonperseverosta", koska siitä voidaan nyt poimia vain Maakansaa ja maaseudulla asuvia ihmisiä kurittavat osiot. Vihreät ja pinkit ovat myös innoissaan, koska nyt saadaan kerättyä maaseudulta rahaa pk- seudun leikkityöpaikkoihin ja huumeorgioihin. Ilmastolla ei ole tuossa asiassa hevon helvetin merkitystä, se tullaan nopeasti huomaamaan.

Ranskan keltaliivien mellakat puhkesivat juuri Macronin polttoaineverojen korotuksista ja kaikenlaisista maaseudun kurjistamistoimista. Nähdäänkö meilläkin pian kymmenien autojen palavan Mannerheimintiellä, Stockman ja Oodi roihuavat Notre Damen kaltaisina soihtuina, sekä Rinnettä ja Orpoa vedetään auton perässä pitkin Helsingin öisiä katuja. 

Helsingissä on jo alueita, joilla yli puolet lapsista on vieraskielisiä. Hesarissa iloitaan siitä, kuinka kantasuomalaiset lapset oppivat päiväkodissa puhumaan sujuvasti somalia. No, lapset ovat lapsia ja tuollaiset jutut ovat ihan hauskoja. 

Mutta Vantaalaisen Rautpihan 54 lapsesta vain kaksi on suomenkielisiä ja se pistää jo miettimään. Koulunsa aloittavalla kantasuomalaisella lapsella on n. 7. 000 sanan sanavarasto (Ruotsissa tutkittu), mutta kuinka suuri se on arabian tai somaliankielisillä lapsilla, jos he ovat olleet kotihoidossa tai tuollaisessa "monikulttuurisessa" päiväkodissa! Raveissa 7- vuotiaan koululaisen  kielitaidottomuus vastaisi jotain 5. 400 metrin tasoitusmatkaa, mutta eihän  sellaista ole missään päin maailmaa. 

Ruotsissa suomalaisia lapsia on aina kielletty puhumasta koulussa tai koulun pihalla suomea ja sen huomasi: vain äärimmäisen harva toisen polven suomalainen osasi enää puhua vanhempiensa äidinkieltä; orjasuomea.

Pääministeri Matti Vanhanen esitti koko muslimimaailmalle julkisen anteeksipyynnön tanskalaisten piirtämistä Mohammedin kuvista, mutta ei hän, eikä yksikään suomalainen pääministeri tai presidentti ole esittänyt saamelaisille anteeksipyyntöä näiden kolonialistisesta kohtelusta. Norja, Ruotsi, Kanada, Australia etc ovat sen tehneet omille vähemmistöilleen. Pääministeri Matti Vanhasen vaimokin lähti jo henkivartijan mukaan, joten hänet katsottakoon syyntakeettomaksi, mutta entäs ne muut!

Mikko Kärnä pääsi sentään eduskuntaan ja siitä olen onnellinen, saadaan vähän ryhtiä niihin viimeisiin kepulaisiin.