Tämä nykyinen Euroopan Unioni ei edes muistuta mitenkään sitä Euroopan Unionia, johon Suomi aikoinaan liittyi. Suomi liittyi EU: n talousunioniin, mutta nyt siitä on muodostunut Neuvostoliittoa muistuttava hirvitys, jossa ahkeran Suomen kansan keräämät hetelmät luovutetaan Välimeren maihin.

EU- mepiksi tultuaan kokoomuksen Petri Sarvamaa kertoi kierrelleensä koko kesälomansa ajan ympäri Suomea ja selittäneensä ihmisille: Älkää noudattako niitä EU- direktiivejä, eivät niitä muutkaan noudata! Muistaakseni Iltalehdessä oli tuo juttu ja se kauhistutti minua: tähänkö on tultu!

Nyt kaikki Petteri Orposta lähtien kauhistelevat Riikka Purran puheita Fixitistä ja käskevät katsomaan Britannian eroa kauhuesimerkkinä. Ja aivan oikein: Brexit osoitti EU: n olevan nykyisin Neuvostoliiton kaltainen totalitaristinen rakennelma, jossa vielä näennäisesti itsenäisillä kansoilla ei ole mitään vapautta ja sananvaltaa, vaan kaikki päätetään Brysselissä. 

Minä olen äänestänyt jo vuosia perussuomalaisia ja uskon omien mielipiteideni olevan aika yleisiä puolueessa.

Fixit ei onnistu vielä pitkään aikaan, eikä Suomen kannata erota yksin. Ehkäpä jo hyvinkin pian muodostuu sellainen Kalmarin Unioni, johon kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Tanska, ja Hollanti. Ruotsissahan oli jo viime talvena Nuuskasota, jossa vaadittiin maan eroa EU: sta nuuskalle suunnitellun ison veronkorotuksen takia.

Tämä Kalmarin Unioni voisi aivan ensimmäiseksi lyödä Brysselissä pöytään pitkän listan, jossa kerrotaan mitä direktiivejä nämä maat aikovat noudattaa ja mitä direktiivejä ei noudateta. Siinä toteutuisi kuin ohimennen myös kokoomuksen Petri Sarvamaan suttuinen agenda.

Nyt ollaan tuhoamassa Suomen metsätalous, jonka myötä tuhoutuu koko vaivalla rakennettu hyvinvointivaltio.

Vuonna 2018 Yle esitti 1h ja 24 min. pitkän Vihreätä kultaa- dokumentin, jossa käytiin läpi palmuöljyn tuhoisuutta ja koko maailman metsätalouksia. Siinä kehuttiin maasta taivaaseen Suomen metsätalous ja sen takia viherfeministinen Yle ei esitä sitä uusintana nyt, kun se olisi todella ajankohtainen.