Suomen pääministeri ja demarien puheenjohtaja Sanna Marin pitää itseään jonkinlaisena ihmisoikeuksien ja ihmisyyden puolustajana, mutta silti hän suorassa tv- lähetyksessä haukkuu natsiksi perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purraa. 

Natsit olivat ehkä historian pahimpia joukkomurhaajia, mutta Suomen pääministeri Marin katsoo Riikka Purran olevan heidän kaltaisensa joukkomurhaaja. Purran, joka on valtiotieteiden maisteri, kahden lapsen äiti ja jonka puolueen 600. 000 äänestäjää ovat siis myös natseja ja joukkomurhaajia.

Eikö Suomen pääministeriltä nyt pitäisi löytyä ainakin sen verran historian tuntemusta, sivistystä ja ihmisyyttä, ettei syyllistyisi aivan tuollaisiin törkeyksiin. Meillä puhutaan ”naisvihasta”, jos joku on arvostellut naisvaltaisen hallituksen politiikkaa, mikä arvostelu kuitenkin on ihan itsestään selvä demokraattinen oikeus ja käytäntö yhteisten asioiden hoidossa. Saman skaalan mukaan Marin syyllistyy vihapuheeseen kansanryhmää vastaan. Tosin natseja odotti kuolemantuomio, joten ehkä Marin haluaa sitä myös Riikka Purralle!

Vihervasemmistolainen hallitus on omaksunut venäläiset käytöstavat ja ominut sananvapauden vain itselleen. Opetusministeri Andersson huutaa televisiossa PASKAPUHETTA suurimman oppositiopuolueen puheenjohtaja Halla- aholle ja lehdistö katsoo hänellä olevan oikeus tuollaiseen rantahuoramaiseen käytökseen.

Anderssonin oman Vasemmistoliiton turkulainen toiminnanjohtaja vaati Twitterissä  tappamaan kaikki ilmastonmuutoksen epäilijät, mutta ei mitään tuomiota.

Tästä on enää pieni askel siihen, että vihervasemmisto hankkii Venäjältä Novitšok-hermomyrkkyä ja rupeaa käyttämään sitä opposition ja muiden eri mieltä olevien tappamiseen. Se ei tosin saanut hengiltä venäläistä oppositiojohtaja Aleksei Navalnyitä, mutta eiköhän Putinilta löydy vieläkin vahvempaa.

Ovatko perussuomalaiset syyllistyneet kymmenien muslimien murhiin ja tuhansien musliminaisten ja -tyttöjen raiskauksiin, sekä tuhansiin muslimien ryöstöihin Suomessa? No eivät yhteenkään noista, mutta muslimit ovat tehneet sen kaiken suomalaisille. Muslimikansanedustaja Hussein al- Taee on kuitenkin huomannut riemukseen olevansa voittajien puolella tässä venäläisessä sananvapaudessa ja käyttää sitä loppujenkin demokratian jäänteiden nitistämiseen.

Pari päivää sitten huomasin tämän 16 vuotta pitämäni blogin vapautuneen kuukauden bannista, mutta tänään se näyttää tulleen takaisin. Tuollaisia Googleen asti ulottuvia banneja ei kuka tahansa pysty järjestämään, joten se on vain tätä maahamme tullutta venäläistä sanavapautta.