Tällä erää islamin viholliset saivat meidät, mutta Allah on luvannut muslimeille lopulta voiton.

IS: n haastattelussa sisäministeri Maria Ohisalo kieltäytyi kertomasta pitääkö hän al- Holin naisia terroristiuhkana. Tuon Heli- rouvaterroristin vastauksen toimittajille pitäisi riittää myös Ohisalolle, mutta kun ei!

Tämä Heli on ollut naimisissa ties kuinka monen muslimin kanssa, mutta ainakin tuon alakuvassa olevan Nero Saraivan kanssa hänellä on kaksi lastakin.

253D988F00000578-0-image-a-3_14227885129

Vuosaaressa tavataan! lukee tuossa seinällä arabiaksi.

Tämä Isisissä korkeassa asemassa ollut Saraiva on värvännyt taistelijoita, tehnyt propagandaa ja järjestänyt rahoitusta. Sunday Timesin haastattelema Britannian tiedustelupalvelun edustaja kutsui häntä ”informaation kultakaivokseksi”. Kurdijoukot ottivat Saraivan kiinni maaliskuussa. Häntä pidetään yhtenä korkeimman tason kiinnisaatuna Isis-taistelijana.

Amerikkalaiset ja kurdit ovat siis jo lähes vuoden tutkineet tämän Nero Saraivan olemisia ja tekemisiä. Niistä tiedoista selviäisi helposti myös kantasuomalaisen Helin olemiset ja tekemiset.Tämä herättää kysymyksiä:

  • Tietävätkö kurdit ja amerikkalaiset heillä olevan vankina myös tämän ”kultakaivos” Saraivan hieno rouva, jolta he saisivat arvokasta lisätietoa terroristijohtajan elämästä ja tekemisistä?
  • Syyrialaisen kätilön ( Yle ) mukaan kaikki Isis- naiset kantoivat asetta, joten luulisi myös korkea- arvoisen terroristirouvan tehneen niin?
  • Heli- rouvaterroristilla oli viisi lasta hoidossaan, joten oliko hänellä kotiapua? Oliko muutama jesidityttö, tai jesidinainen kellarissa lukkojen takana ja sieltä sitten haettiin tarvittaessa.
  • Pistikö Heli hidastelevan jesiditytön heti Raqqan torille myyntiin, ja sieltä tuotiin sitten nöyräksi pieksetty ja raiskattu uusi tyttö tilalle. Mies kun oli korkeassa asemassa.
  • Kävikö mies kellarissa jesidityttöjä raiskaamassa, kun vaimo oli viimeisillään raskaana? Se kun kuuluu siihen "monikulttuurisuuteen".
  • Onko nyt kiire saada Heli Suomeen, ettei näihin kysymyksiin tarvitsisi milloinkaan vastata?

USA: n suurlähetystöä vallataan parhaillaan Bagdadissa ja se sama paskarundi lähtee jälleen pyörimään. Pommeja, sotaa, terrorismia, sotaa, terrorismia ja kymmeniätuhansia uusia partapakolaisia Suomen Kelaan makaamaan, sitä samaa sontaa vaan aina maailman tappiin.

Ruotsissa on jo monta päivää käyty rakettisotaa: poltettu rivitalo, kerrostalo, esikoulu ja raketteja ammutaan suoraan ihmisiä päin ja niitä on ammuttu myös ravintolan sisällä. Tuota esikoulua sammuttamaan lähtenyt palokunta pysähtyi nuorison rakentamaan tiesulkuun ja siinä odottikin jo lauma nuoria rakettien kanssa. Koulu poltettiin vain sen takia, että päästiin ampumaan raketeilla palomiehiä. Poliiseja on ammuttu raketeilla ympäri Ruotsia ja tuskinpa he nyt yöllä uskaltavat enää mennä noihin lähiö- kalifaatteihin. Murhia ja ampumisia on tietysti ollut myös joka päivä. Siinä on se Ruotsin malli, jota Ohisalo, Anderssonni, Henrikssonni ja Marin julistivat hakevansa.