Jo yli 130 taiteilijaa on tähän mennessä allekirjoittanut vetoomuksen, jossa he ilmoittavat pidättäytyvänsä työskentelemästä nykytaiteen museo Kiasman kanssa niin kauan, kun hallituksessa on Zabludowicz Art Trustin edustus.

Ben Zyskowicz: ”Taustalla voi olla muitakin syitä ja tyytymättömyyttä Kiasman toimintaa kohtaan, mutta juutalaisvihalta ja rasismilta se nyt kuitenkin näyttää.”

Piispa Teemu Laajasalo: ”Antisemitismillä on monet kasvot. Uusnatsi tai islamisti tunnistetaan. Vaikeampaa on tunnistaa akatemian tai kulttuuriväen juutalaisviha”.

Näissä kuvissa alhaalla vasemmalla meidän Benkku ja oikealla ruotsalainen rabbi Abraham Cooper, jotka ovat vihaisia näissä molemmissa maissa esiintyvästä jutalaisvihasta.

ben.jpgrabbi.jpg

Tänään Ruotsissa nimittäin jaettiin Nobelin kirjallisuuspalkinto, jonka saaja on herättänyt kovaa kritiikkiä. Sen saaja Annie Ernaux on puolustellut Houria Bouteldja nimistä algerialais- ranskalaista kirjailijaa, joka on miltei suoraan hyväksynyt iskut Charlie Hebdon toimitukseen ja muihin juutalaisten murhiin. Siellähän mm. heitettiin Auschwitzista selvinnyt nainen kerrostalon 10. kerroksen parvekkeelta alas ja sen tehnyt muslimimies kertoi syyksi vain vanhuksen juutalaisuus

Annie Ernaux kannattaa myös BDS- liikettä, joka ei auta palestiinalaisia, vaan sen ainoa tarkoitus on heikentää, demonisoida ja eliminoida Israelin valtio. Saksan parlamentti päätti vuonna 2019, että BDS on antisemitistinen liike.

Tässä alhaalla kuvat näistä kahdesta hourijasta, joista toisen etunimikin on Houria. Tuo vasemmanpuoleinen noita- akka on sen Nobelin miljoonapalkinnon saanut Annie Ernaux ja oikealla Houria Bouteldja.

annai.jpg.A Native with a Pale Face

En löytänyt Suomen lehdistä ainoatakaan kriittistä juttua tästä Annie Ernauxista.

Näistä kahdesta tapauksesta voimme päätellä, että Suomen ja Ruotsin viher- feministi- vasemmistolla on selkeä yhteys ja napanuora ääri- islamistiseen fasismiin.