Minä ennustan uuden Kok+ PS+ Rkp+ Krisut hallituksen syntyvän pienen väännön jälkeen.

Suurin erimielisyys on lopulta persuilla ja ärkoopeellä (rkp) maahanmuutosta, joka ratkaistaan kuitenkin Petteri Orpon kompromissiehdotuksella: Vaasalaisille maksetaan tuplalapsilisät ympäri vuoden. Niinhän sotekin saatiin läpi, kun Vaasan keskussairaala sai Helsinki- Uusimaan jättimäistä sairaaloiden yhteisliittymääkin (HUS) suuremmat edut ja oikeudet.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu (Kristina Stenman, rkp) tuomitsee kuitenkin jyrkästi nuo Vaasan tuplalapsilisät transvestiittejä syrjivinä, joten ne päätetään maksaa myös Vaasan seudun lapsettomille kahdesta lapsesta.

Tämä ennustus saattaa tuntua hieman oudolta joistakin sellaisista ihmisistä, jotka eivät ymmärrä suomalaisen yhteiskunnan dynamiikkaa ja meidän demokratiamme suttuisia erityispiirteitä.

Meillä oli ennen vähemmistövaltuutettu, joka ajoi kaikkien vähemmistöjen asiaa. Ruotsinkielisten 6% vähimmistö oli kuitenkin aina tottunut saamaan enemmän kuin jopa suomenkielinen enemmistö, joten se loukkasi heidän erityisoikeuksiaan. Heille ei riitä se 6% siivu kakusta, vaan aina pitää saada vähintään kolmannes.

Sitten maahan ryntäsi valtava määrä muita etnisiä, sekä kieli- ja uskontovähemmistöjä, joille leivottiin heti parempi kakku kuin suomenkielisille. Koska he olivat monikulttuurisia ja siis parempia kuin me impivaaralaiset. Meidän Musiikkitalomme ja Oopperamme eivät ole mitään, kun turuilla ja toreilla, sekä varsinkin Turun kauppatorilla kajahtaa huuto: Allahu akbar! 

Siinä unohdettiin kuitenkin maamme ruotsinkielisten jo perustuslaissakin tunnustettu rodullinen parhaus ja he kokivat sen voimakkaana syrjintänä. Hyvin koulutettuina ja varakkaina he keksivät ruveta ajamaan kaikkien maahan tulleiden vähemmistöjen asiaa, koska mamu- teollisuudessa pyörivät suuremmat rahat kuin Suomen metsäteollisuudessa. 

Näin ollen rkp: n ahkera suhmurointi kabineteissa johti siihen, että vähemmistövaltuutetun virka saatiin kiintiöityä ruotsinkielisille. Eva Biaudet oli ensimmäinen, joka sai tuon viran poikkeuslailla ja kaikkia muita vähemmistöjä edustavien hakijoiden ihmisoikeuksia polkien.

Eva Biaudet kuitenkin henkilönä ja ruotsinkielisenä toi enemmistölle suomalaisia mieleen Etelä- Afrikan buurit ja apartheidin, joten Vähemmistövaltuutetun nimi ja siihen liittyvä valtava virkakoneisto sai nimekseen Yhdenvertaisuusvaltuutettu.

Muutamista linkeistä huomasin Yhdenvertaisuusvaltuutetun olevan tiiviissä yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriössä lausuntoja antavan Yhdenvertaisuus- ja tasa- arvolautakunnan kanssa, jossa kaikki 18 jäsentä ovat naisia. Yhteenvetona voin siis todeta vain:Tulkaa joku ja ampuu minut!