Suomen naisista on tutkimuksen mukaan nyt 36% valmis aseelliseen maanpuolustukseen. Mutta entäpäs, jos sellaista lakia ruvetaan todella puuhaamaan! Veikkaisin 98% naisista vastustavan sitä jyrkästi. Naisethan ovat jo vaatineet itselleen oikeutta kutsuntoihin, mutta ei mitään velvollisuutta sitoutua mihinkään aseelliseen tai aseettomaan palvelukseen.

Israelissa luultavasti 80% naisista kannattaa aseellista palvelusta ja he myös tekevät sitä 21 kuukautta. Naisten ei kuitenkaan tarvitse mennä armeijaan, jos he ovat naimisissa tai jos heillä on lapsi. Asepalveluksen päätyttyä naiset siirretään reserviin, ja kaikki alle 51-vuotiaat reserviläiset suorittavat korkeintaan 39 päivää palvelusta vuosittain. Siinä pientä tasa- arvon mallia Suomen naisille.

Äskettäin kerrottiin jossain lehdessä armeijan käyneen suomalaisen miehen saavan 10 vuotta vankeutta, jos hän kieltäytyy sodan syttyessä lähtemästä rintamalle. Sairaanhoitajat taas nostivat hirveän metelin, kun suunniteltiin pakkolakia, joka velvoittaisi heidät menemään töihin tarvittaessa. Tämä laki koskisi vain sellaisia tapauksia, joissa sairaiden tai synnyttäjien henki olisi suuressa vaarassa. Oikeassa tasa- arvossa heitä olisi uhattu 10 vuoden vankeudella, mutta kun meillä on vain tämä suomalainen naisten tasa- arvo.

Minä ja työkaverini olemme monilla työmailla olleet satoja kertoja tilanteessa, jossa pomo on yksinkertaisesti määrännyt meidät tekemään loppuun tietyt rakennusvaiheet. Kysymys ei ole koskaan ollut hengenvaarasta, koska silloin se on itsestään selvää sanomattakin, vaan ihan vain  suuresta taloudellisesta vahingosta työnantajalle.

Ei rispektiä saa,

jos ei itse sitä hanki.

Jos lakossa vain löhöää,

on naiseutensa vanki.

(Hoitajat 200€/pv ”lakkoavustus.”)

Minä olin 11 kuukautta armeijassa ja siinä meni jotain 230 arkipäivää. Samaan aikaan saman ikäiset naiset tienasivat töissä samassa ajassa uuden auton hinnan. Ehdotankin siis uutta tasa- arvon Lex Näkkäläjärveä, joka olisi lähes yleinen ja yhtäläinen kaikille, kuten se määritellään YK: n peruskirjassa.

Viime sotien jälkeen Saksassa oli vuosia voimassa Päivä Saksalle laki, jolloin muistaakseni joka kuukausi yhden päivän palkka meni valtiolle. Tehtäköön nyt Suomeen Päivä naisille laki, jolloin jokainen 20- 30 vuotias nainen maksaa kymmenen vuoden ajan joka kuukausi yhden päiväpalkan verran valtiolle. Naimisissa olevat tai äidit saisivat vapautuksen Israelin malliin. Sehän vastaisi tuota nykyistä asevelvollisuuden 6kk kestoa.

Tässä Päivä naisille laissa toteutuisi kuitenkin feministisen intersektionalismin kierous ja petos, koska nuo rahat menisivät suoraan erilliseen rahastoon, josta maksettaisiin naisvaltaisten alojen palkankorotuksia. Niistä ei menisi senttiäkään koko Suomen kansalle, eikä varsinkaan sille saatanalliselle patriarkaatille. Niille riittää kaikki pakolliset velvollisuudet, kuolema rintamalla tai vähintäänkin 10 vuotta vankeutta.