Tässä alhaalla kuvina syyrialaisen pakolaisen kotoa löytynyt CV Ruotsissa vietettyjen yhdeksän (9) vuoden ajalta. 

syyra%20cv.jpg

Pienessä Motalan kaupungissa (vrt. Kerava) riehui vuosia tuntematon mies, joka seurasi naisia, tunkeutui tai murtautui heidän koteihinsa ja raiskasi tuntemattoman määrän. Jo ensimmäinen nainen kertoi tunnistavansa miehen, koska oli nähnyt tämän työpaikallaan.

Poliisi kuitenkin viivytteli asian kanssa, koska he eivät voineet käyttää etnistä profilointia. Heidän olisi ilmeisesti pitänyt ensin pidättää ja kuulustella kaikki muut Motalan miehet ja vasta sitten lähteä sormella osoitettuun suuntaan. 

Lopulta yksi nuori nainen ilmaantui täysin alastomana naapurinsa oven taakse ja juttu rupesi ratkeamaan. Mohamed Nour Alothman sai käräjillä 4v ja 6kk vankeutta, mutta ei karkotusta. Koska hän saattaisi joutua asepalvelukseen Syyriassa ja sehän olisi aivan hirvittävä kauhistus. Mies on juuri makoillut Ruotsissa 9 vuotta ja sitten armeijaan. Herätyskellot ja kaikki muut sellaiset ihmisoikeuksien loukkaukset.

Hovioikeus kuitenkin muutti tuomiota ja määräsi Mohammedin karkotettavaksi. Ehkä siellä katsottiin jotenkin, että Mohammed voisi olla uhka maan sisäiselle turvallisuudelle. Joka sisäinen  turvallisuus tosin menetettiin jo kymmeniä vuosia sitten ja varsinkin naisten pitää Ruotsissa katsoa tarkkaan missä ja milloin he liikkuvat. Sen takia nämä Mohammedit ovatkin ruvenneet tekemään jo kotikäyntejä.

Äskettäin eräs tunisialainen bussikuski tappoi suomalaisen vaimonsa ja poliisi ilmoitti aivan erikseen, ettei kyseessä ollut törkeä tekotapa. Oliko teko siis halal? Kaivohuoneellakin neljä musulmaania tappoi suomalaisen miehen ja sitä tutkittiin pahoinpitelynä, kuten myös tuomiot tulivat pahoinpitelyistä. Oliko Kaivohuoneen tappokin halal? Olisiko tuo tunisialainen mies selvinnyt myös sakoilla, jos ei olisi itse tappanut itseään.