Olen tänään lähetellyt Ruotsin lehtiin juttuvinkkejä Migrin Gestapo- tyylisestä toiminnasta Oulun ukrainalaisten lasten ja naisten häätämisessä.

Olen siis yrittänyt korjailla Suomen maakuvaa, joka totta totisesti ei ole mikään Oikeusvaltio! Migri näytti konkreettisesti miten puhdasoppinen Väestönvaihto tehdään ja miten feministinen fasismi arvottaa ihmisiä rodun ja uskonnon perusteella.

Nyt väkisin itärajan yli tulevien muslimien arvopohja on niin lähellä Hitleriä kuin ikinä mahdollista, mutta Migrin tekemä Lebensraum- siirto sopii täydellisesti myös Putinin pelikirjaan. Se roisto on suorastaan riemuissaan ja päästelee kenraaliensa kanssa selkäkeikkanauruja.

Mitä olisi tapahtunut, jos sata muslimiroikaletta olisi häädetty kaupungista maaseudulle Ukrainan pakolaisten tieltä! Vokki olisi poltettu, Migrin naisia pahoinpidelty/tapettu ja eduskunnassa Biaudet, Andersson ja kumppanit olisivat välikysymyksillään yrittäneet kaataa hallitusta.

Tuo Oulun juttu ei ole vieläkään ohi, koska nuo Ukrainan lapset ja naiset ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen, eikä Migrillä ole mitään tietoa asunnoista Oulussa heille. Eivätkä nämä ukrainalaiset vastaa Migrin soittoihin, kuten eivät juutalaisetkaan vastanneet heitä etsivän Gestapon soittoihin.

Eivät he näitä ihmisiä edes etsi, koska sisäministeriön kansliapäällikkö Kirsi Pimiä tekee päätökset PS- vastuuministerin ohi ja muutkin vihreät virkamiehet keskittyvät vain itärajan yli tulevien muslimimiesten asuttamiseen ja paapomiseen.

PS. Ja kuten minä olen arvellutkin, monet ukrainalaiset ovat palanneeet tai ainakin harkitsevat paluuta sotaa käyvään Ukrainaan. Kuten tämä 6- henkinen lapsiperhe. Sen kuuluisan suomalaisen oikeus- ja hyvinvointivaltion he ovat nähneet olevan aivan muille tarkoitettu, joten he haistattavat pitkät paskat Migri- Gestapon natseille. ALLAHU AKBAR!