Eräässä Kryvyi Rihissä (Ukraina) sijaitsevassa pommisuojassa järjestettiin Suomalaisen musiikin päivän kunniaksi konsertti, jossa esitettiin niin Jean Sibeliuksen sävellyksiä kuin muutakin suomalaista kansanmusiikkia. Huomatkaa Suomen ja Ukrainan liput taustalla.

Konsertissa nähtiin muun muassa tanssiesityksiä.

Konsertissa kuultiin klassikkolaulu Joulupukki, joulupukki.

Nuo Ukrainan lapset eivät ole edes Suomessa pakolaisina, mutta silti he kiittävät muiden Ukrainan naisten ja lasten saamasta turvapaikasta ja valtionsa saamasta avusta.

Yle taas vetää tuttua linjaa, joten siellä ovat jälleen muslimipakolaiset syyttelemässä Suomea ja suomalaisia.

Aisha Mahmood on kuullut myös rajummista kiusaamistapauksista, joissa on käytetty puukkoa, ja uskoo, että nuorten kasvava jengiytyminen liittyy rasistiseen koulukiusaamiseen. Olipas hyvä, että tuonkin asian oikea laita paljastui: musliminuorten jengiytyminen johtuukin suomalaisten rasismista.

Se ei siis johdu siitä, että Aishan lähipiirissäkin kaikki muslimiäidit ja -isät (87%) viettävät koko elämänsä vain sohvalla maaten. Tietysti sosiaalitoimistossa, Kelassa ja moskeijassa käydään, mutta muuten vain oleskellaan. Koska siinä oleskeluluvassa kehotetaan nimenomaan siihen.

Eräs aikoinaan naapurissani asunut päiväkodinjohtaja oli raivoissaan erään muslimiperheen takia. Vanhemmat olivat molemmat kotona kaikki päivät, mutta vaativat tätä johtajaa järjestämään lapselleen edestakaisen taksikuljetuksen kilometrin päässä olevaan päiväkotiin. Pariskunta oli valittanut kaikkiin mahdollisiin instansseihin ja miestä oli syytetty rasismista.