Suomen tyttöhallituksen ministerit ovat syyllistyneet jo lähes kaikkiin mahdollisiin rikoksiin, mutta suora maanpetos puuttuu vielä. Nyt Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen on lähdössä tekemään senkin.

Suomessa ei ole demokratiaan kuuluvaa perustuslakituomioistuinta, vaan niitä tehtäviä hoitaa eduskunnan perustuslakivaliokunta. Tämä valiokunta antoi selkeän lausunnon, jonka mukaan tuo jättimäinen EU: n apupaketti rikkoo Suomen perustuslakia, kaikkia EU: n omia lakeja, eikä siinä ole suomalaisten kannalta minkäänlaista järjen häivääkään.

Tuppurainen on nyt lähdössä Brysseliin myymään Suomea ja ohjeenaan hän pitää eduskunnan Suuren valiokunnan myönteistä kantaa tuohon EU: n lahjapakettiin Välimerelle. Tuppuraisen vainoama Unkarin Victor Orban ja Unkarin parlamentti ovat juuri poistamassa koronan takia asettamiaan poikkeuslakeja, joten Tuppuraisesta tulee Euroopan viimeinen diktaattori.

Onneksi US- puheenvuorossa taloustieteen dosentti Tuomas Malinen ja saman alan professori Matti Viren kertovat suomalaisille miten meitä petetään. Kaikki kunnia ja kiitos heille!

Virenin blogista ilmenee Suomen viennin Välimeren maihin olevan niin pientä, ettei sillä ole mitään merkitystä. Muutenkin Suomen viennistä suuren osan tekevät saksalainen Meyerin telakka ja saksalainen Mercedes- Mersun autotehdas. Joiden tarina Suomessa voi päättyä hyvinkin pian: uusia risteilijöitä ei enää tarvita ja Saksan autoteollisuus on jättimäisissä vaikeuksissa. Saksalaiset ovat isänmaallisia, joten he sulkevat ensin ulkomailla olevat tuotantolaitoksensa. Samoin Ruotsiin on iskemässä jättimäinen lama, joten ruotsalaisten yritysten Suomessa olevat tehtaat lyödään ensimmäisenä kiinni.

On tämä niin ääretöntä, kuten edesmenneellä Pentti Linkolalla oli tapana sanoa. Olen muuten aina lukenut Linkolan kirjoituksia Suomen Kuvalehdestä, kuten myös hänen kirjojaan. Pentti Linkola oli luontoihminen kuten minäkin ja sitten ovat nämä viherhörhöt erikseen.

Keskusrikospoliisi ei ole tehnyt mitään noiden al- Holista palanneiden terroristirouvien kanssa, kuten saattoi arvatakin. Espanjassa he olisivat saaneet automaattisesti vähintään 4- 5 vuoden vankeustuomion. Sisäministeri Maria Ohisalo on ilmeisesti kieltänyt Krp: n nöyryyskoulutuksen käyneitä poliiseja koskemasta näihin naisiin ja itse tuo nainen järjestää jonkinlaista uskontopoliisia Suomeen.