Maahanmuuttajat puolustavat herkästi kunniaansa, sanoi eräs suomalainen naisylipoliisi, kun jossain lehdessä oli juttu Suomessakin lisääntyvästä jengiväkivallasta. No mitä se sitten on se kuuluisa Kunniakulttuuri, joka on muslimeille niiin tärkeä ja jota tuo naispoliisikin tuntui ihailevan.

Pari viikkoa sitten Ruotsissa 50- vuotias mies avasi rivitalon oven tuntemattomille miehille ja nämä ampuivat välittömästi hänet siihen eteiseen. Tällä miehellä ei ollut mitään rikollista taustaa, mutta hänen poikansa oli Kurdikettuna tunnettu Rawa Maijid, joka on yhtenä osapuolena nyt jo pidempään Ruotsissa riehuneissa huumejengien reviiritaisteluissa.

Vain muutamaa tuntia aikaisemmin oli Ruotsin television Etsintäkuulutettu- ohjelmassa julkaistu ampumisista epäillyn pojan nimi ja kuva, jolloin kilpaileva jengi löysi helposti tämä isän. Ja niinpä taas päästiin puolustamaan kunniaansa.

Viikko sitten Tukholmassa kuolivat 18- vuotias tyttö ja 50- vuotias nainen, kun joku tai jotkut kaatoi palavaa nestettä postiluukusta sisään. Eivät hekään olleet rikollisia, mutta tyttö seurusteli 20- vuotiaan miehen kanssa, joka taas oli jengirikollinen. Ja tämä vanhempi nainen oli jengiläisen äiti.

Ruotsissa on nyt kuukausia riehunut huumejengiläisten sotia, joissa on tapettu ilmeisesti jo kymmeniä ihmisiä. Nämä pahimmat roistot osaavat jo piileskellä, mutta silloin tapetaan heidän viattomia sukulaisiaan. Sitä se on se muslimien Kunniakulttuuri.

Samoin Ruotsissa on jo pitkään ollut tapana, että tappotöihin kaduille kalashnikovin tai pistoolin kanssa lähetetään alaikäisiä poikia, joita ei voida tuomita. Siinä nämä nuoret saavat tehtyä ensimmäisen murhansa ja pääsevät mukaan rahakkaaseen huumekauppaan. Heitä ei paljon nuorisotalot ja lehmänsilmäisten sossutätien jorinat kiinnosta, kun viikossa tienataan uuden auton hinta.

Nyt nuo Ruotsin jengisotien pääpirut lähettelevät sukulaisiaan ulkomaille turvaan. Heitä tulee varmasti Suomeenkin, koska täällä pärjää hyvin somalin ja arabian kielillä. Saadaan mekin lisää sitä jännää etnistä värinää.