Ennen Ylen Jälkiviisaita katsellessani ihmettelin usein miten Journalisti- lehden päätoimittaja Maria Petterssonilla oli vaikeuksia saada suustaan ulos edes yhtään järkevää lausetta. Mietihän nyt vähän mitä yritit sanoa ja mitä ulos tuli, naureskeli joskus myös ohjelmaan osallistunut Kalle Isokallio.

Tänä kesänä olen käsittänyt sinitukkaisen Petterssonin olevan ihan oikea henkilö edustamaan Ylen ja lehdistön toimittajakuntaa. Ei yritystäkään vastuulliseen tiedonvälitykseen, vain omaa kapeaa agendaa syötetään väkisin kansalle.

Esimerkiksi näissä Riikka Purran jutuissa on vain yksittäisiä sanoja tai lauseenpätkiä korostamalla valehdeltu törkeästi ja pahimpia vääristelyjä on syytteiden pelossa sitten jälkeenpäin hieman korjailtu.

Veikkaan Hesarin päätoimittaja Laura Saarikosken saavan potkut jo ennen kuin joululaulut ovat seuraavan kerran soineet. Tuon röyhkeän naisen johtama lehti on törkeästi häpäissyt suomalaista demokratiaa ja sananvapautta, joten pohjoismainen sopimusyhteiskuntamme on pian kaukainen muisto vain. 

Hesari on kuitenkin vielä suuri vaikuttaja Suomessa ja Saarikoski on ajanut vain pienen, mutta äänekkään vähemmistön asiaa. Lehden omistajien pitää kuitenkin kuunnella myös muiden isojen yhteiskunnallisten vaikuttajien mielipiteitä, jotka eivät tosiaan hyväksy koko vaalituloksen mitätöintä.

Tällä menolla muidenkin pitää perustaa Vasemmistoliiton Antifan ja vihreiden Elokapinan kaltaisia puoliterroristisia ryhmiä ja väkivaltaa käyttämällä vaikuttaa päätöksentekoon. Jos ei kerran eduskuntavaalien tuloksella ole mitään merkitystä, niin estetään sitten koko vaalit, ajattelevat jo monet.

Rasistinen Rkp pitää nyt koko hallitusta panttivankinaan. Sen mölinää johtaa buuri Eva Biaudet, joka aikoinaan valittiin poikkeuslailla ilman vaadittavaa pätevyyttä vähemmistövaltuutetuksi. Monilla erikoisoikeuksilla varustettu ruotsinkielisten buurien eliitti kaappasi kokonaan itselleen kovapalkkaisen, oikeiden vähemmistöjen edunvalvojaksi tarkoitetun viran.

Siinä virassa on nyt jälleen Rkp: n Kristina Stenman, jonka johdolla heikommassa asemassa oleville vähemmistöille tarkoitetut rahat ja edut jaetaan nyt ruotsinkielisen eliitin ja terrorismilla uhkailevien muslimien kesken.

Kepu on pragmaattinen puolue, joten se saattaa hyvinkin pian ottaa uudet kolmekymmentä hopearahaa ja silloin näistä ongelmista päästään.