No kerroppas sitten millaisia ne lestadiolaiset oikein ovat,kysyi naapurini, kun olin sanonut olevani kotoisin eräältä Suomen vahvimmalta lestadiolaisalueelta. Hesari on nyt jo kahtena päivänä perättäin laajoissa artikkeleissaan vatvonut lestadiolaisten lasten hyväksikäyttöä ja näin kansalle on annettu mielipide. Hesarin entinen päätoimittaja Mikael Pentikäinen oli tiettävästi lestadiolainen ja nyt uudeksi päättoimittajaksi pyrkivä vt- nainen haluaa profiloitua enemmänkin kaupunkivihreiden ja muiden sellaisten tilausystäväksi.

Kotiseudullani ja kotikylässäni Lapissa oli tosiaan tavallista enemmän lestadiolaisia ja kanssakäyminen heidän kanssaan oli aivan normaalia ja jopa helpompaa kuin monien nykyään päsmäröivien kansanryhmien kanssa. Lestat olivat keskivertokansalaisia huomattavasti kunnollisempia, ahkerampia ja moraaliltaan paremmalla tasolla. Mistään lestojen lasten hyväksikäytöstä en koskaan kuullut puhuttavan, muiden ehkä kyllä.

Näissä Hesarin jutuissa tämän myyvän tilaustutkimuksen tehnyt Johanna Hurtig sanoo kuitenkin selkeästi: lasten hyväksikäyttö EI ole lestadiolaisten keskuudessa sen yleisempää kuin muissakaan kansanryhmissä. Näin ollen jehovalaisista, juutalaisista, vihreistä, demareista etc saisi samanlaiset tutkimustulokset.

Nämä Johanna Hurtigin tutkimukset ovat samaa tasoa kuin Tatu Vanhasen aikoinaan neekereistä tekemät sepustukset. Ne ovat vain enemmän äänekkään enemmistön mieleen ja siksi myyvät. Joku naistutkija oli myös todennut suomalaisten miesten ja Thai- naisten avioitumisen täyttävän ihmiskaupan piirteet. Ei me rouvalle mitään oleskelulupia myönnetä! Tämä on silkkaa ihmiskauppaa ja siitähän on oikein akateeminen tutkimuskin tehty!

Muutama vuosi sitten naispuolinen korkea poliisiviranomainen sanoi murrosikäisten suomalaisten tyttöjen ja aikuisten ulkomaalaisten miesten (lue: musulman) vapaa- ajan oleskelun samoissa paikoissa ( Helsingissä) olevan kovasti kyseenalaista ja siitä aiheutuu paljon sellaista minkä vain poliisi tietää. Siellä olisi tutkittavaa.