No sehän oli kuitenkin se feministinen Ruotsi, joka rupesi ensimmäisenä kaatamaan Schengen- sopimusta. Vaatimaan siis henkilöllisyystodistuksia ulkomailta tulevilta, mikä tarkoittaa käytännössä passipakkoa. 

Ulkomaiset ajokortit ja henkilöllisyystodistukset kun eivät kelpaa ja ainakaan arabien riekon jälkiä muistuttavalla kirjoituksella varustetut paperit vain naurattavat poliisia.

Maahanmuuttajien edelleenkin suuret joukot uhkasivat siis sumppuuntua Tanskaan, joten heidän oli pakko aloittaa passipakko myös Saksan rajalla. Siitä sitten vaan eteenpäin ja väliaikaisuus ilmoitetaan pian pysyväksi totuudeksi.

Miten ihmeessä Saksa ja Ruotsi olisivat pystyneet keväällä ottamaan taas saman määrän (160. 000 ja milijoona!) pakolaisia, kun ylivuotistenkin sijoitus ja majoitus on vielä kesken. Ja olisiko Suomella ollut rahkeita järjestää yhtäaikaa 100. 000 ihmisen kotoutusta, majoitusta, ruokkimista ja muuta paapomista. Kotoutus kun kestäää vähintään 3 vuotta.

Nyt on vielä syntymäisillään jättimäinen sunni- ja shiamuslimien kalifaattien sota, mikä voi saada 10 milijoonaa nuorta muslimimiestä liikkeelle kohti Eurooppaa! Oikeauskoiset pakenevat vääräuskoisia (ja päinvastoin) vielä enemmän vääräuskoisten lihapatojen ääreen.

Eikä tuo EU: n kohtalo näytä muutenkaan kovin hyvältä, kun lukee Puolan uusien vallanpitäjien mielettömiä lausuntoja.