Kaupunkilaisvihreät ovat maailman turhin loiseläjien joukko, joka ei tee mitään konkreettista luonnon hyväksi. Vinku Ville Niinistön ja Maria Ohisalon suulla ne kuitenkin vaativat muita tekemään aina enemmän ja samalla he itse saisivat tuhansia uusia virkoja, joissa pomottaa maalaisväestöä.

Tänäkin kesänä yli miljoona suomalaista tekee palkatonta vapaaehtoistyötä kalavesien hoidossa, vapaapalokunnissa metsäpalojen estämiseksi, metsien parannustöissä ja kaikenlaisessa luonnon hoidossa.

Nyt ollaan metsänomistajille laatimassa EU: n johdolla valtaisaa byrokratiaa, jossa Niinistön ja Ohisalon palkkaamat ”ilmastovastaavat” ja muut turhakkeet päättäisivät kaikesta metsien käytöstä. Onneksi Suomen kansa ei enää niele mitä vaan; tuonkin järjettömän ”Paskalain” määräämät kymppitonnin hintaiset muovipöntöt jätti peräti 110. 000 haja- asutusalueen ihmistä ostamatta.

Minä olin 14 vuoden ikään ehdittyäni kerännyt satoja kiloja erilaista marjaa, olin pyytänyt satoja kiloja erilaista kalaa ison ja köyhän perheemme pöytään. Olin tehnyt joka kesä heinää ja hevosella ajanut sontaa pelloille. Yhtenä kesänä raaputin vanhan maalin pois ja maalasin valkoiseksi erään kauppiaan puolitoistakerrroksisen talon. Toisena kesänä olin pari kuukautta istuttamassa metsää ja sinä aikana istuttamieni 12. 000 tainta on enemmän kuin helsinkiläisten vihreiden ikinä istuttamat puut.

 Jo 14- vuotiaana olin siis tehnyt enemmän luontoon liittyvää käytännön työtä kuin 100. 000 helsinkiläistä lespoa ja homoa tekee eläissään. Tuo kaikki tekemäni on kuitenkin vain keskimääräinen tulos oman ikäluokkani ihmisille.

Nyt 14% alle 50- vuotiaista naisista arvioi itsensä työkyvyttömiksi. Hesarille se oli hurja luku, mutta ei minulle. Minä puolestani arvioisin 64% kaikista helsinkiläisistä kaikella tapaa työkyvyttömiksi.

Positiivinen uutinen vihreille on se, että Migri keskeyttää kaikki palautukset Afganistaniin. Näitä Iranista (90%) tulleita afgaaneja alkaa sitten lappaa Suomeen kaikilla kulkuvälineillä ja uusiin vastaanottokeskuksiin voidaan palkata tuhansia ihmisiä lisää. Sadan pakolaisen vokkiin palkataan aina 60 moniammattilaista ja tämä kasvava palvelusväen tarve lasketaan sitten tyttöhallituksen päätösperäisiksi työpaikoiksi. Tuhannet nuoret naiset kun vielä jonottavat vokkien ovilla vapaaehtoistyöhön, niin jo vain ainaski helpottaa se monenlaisia paineita.

Suomen poliisi on ilmeisesti jo vetänyt sen Ohisalon antaman huivin silmilleen, koska muslimipakolaisten rikosten peittelyt  ja yleisölle valehtelu vain jatkuvat. Ei siis yleensä maahanmuuttajien, koska poliisi kertoisi varmaan riemuissaan, jos nämä joukkoraiskaajat ja tappelijat olisivat virolaisia, venäläisiä, kiinalaisia, etc. Viimeisin oli tämä Jethro Rostedin ravintola, sitä ennen Oulun raiskausrinki ja Kaivohuoneen tappotyö. Jotka ovat siis paljastuneet suurelle yleisölle kansalaisvalppauden ansiosta, todellisia lukuja törkeiden rikosten määrästä emme tule koskaan tietämään. Pian kansa vain säälii poliisia, mutta ne poliisin hellimät kultamamut vihaavat,  kivittävät ja häpäisevät netissä rispektiä saadakseen. Ruotsin malliin.