Katsokaa tässä video, jossa Volodja Putin pommittaa Äiti- Venäjän pyhää maata! Mutta vedellä pommittaa Volodja metsäpaloa, kuten lääkäri voimakkaalla pillerillä taltuttaa kauhistuttavan taudin.

Ruotsissa on nyt kymmenittäin suuria metsäpaloja ympäri kuningaskuntaa; kyliä evakuoidaan ja pian rupeaa asutuskeskuksia palamaan. Savun lisäksi kaiken yllä leijuu valtaisa avuttomuus ja sukupuolineutraali lässytys täyttää maan.

Ruotsin armeijallla on 10 metsäpalojen sammutukseen sopivaa helikopteria, mutta vain kolme on käytössä. Lentäjät kun ovat kesälomilla! Voi p**se! Eikö tuollaisiin milijoonavehkeisiin nyt pitäisi olla koulutettuna monta lentäjää ja onhan nyt heilläkin lait yli 16- vuotiaiden miesten hätätyöstä, kuten Suomessakin.

Vuonna 2014 Ruotsissa oli myös suuret metsäpalot ja silloin Putin tarjosi Venäjän massiivista sammutuskalustoa avuksi. Se ei tietenkään silloin käynyt vihreälle feministihallitukselle, mutta nyt luulisi olevan jo tosi kyseessä. Israel, Chile ja monet muut maat ovat kyllä kutsuneet venäläiset apuun.

Ruotsissa nyt käytössä olevat helikopterit ottavat vain 1.000 litraa vettä kerrallaan ja Italiasta tulossa olevat lentokoneetkin vain 6. 000 litraa. Venäläinen Beriev Be-200 sen sijaan pystyy ottamaan kerralla 60. 000 litraa ja se siis vastaa 60 heliskopteria.

Katselin eilen yleltä pitkän dokumentin biodieselin valmistuksen kauheudesta. Soijapavuista ja palmuöljystä tehtynä se onkin tosiaan järkyttävää meininkiä; Indonesiassa ja Argentiinassa metsät poltetaan, ruokaa tuottava maatalous joutuu väistymään ja ilmaston kannalta homma on tuhoisaa.

Ohjelman lopussa esiteltiin toisen polven bioenergiaa ja silloin tultiin Suomeen. Meillä tapahtuva metsätalouden ja yhteiskunnan jätteiden poltto nähtiin kuitenkin erittäin positiivisena ja toivoa antavana kehityksenä.

Musta hiili on ilmaston pahin vihollinen, siitä puhui presidentti Niinistökin tsaari Putinille ja tryffelisika Trumpille. Vihreiden Emma Kari sen sijaan vaatii kotimaisen ja tuhansia ihmisiä työllistävän turvevoiman kieltämistä, mutta Helsingin käyttämästä venäläisestä mustasta hiilestä hän ei puhu mitään.