Eräs sotilasasiantuntija kertoi tänään, että Suomen ja Venäjän välinen sota päättyisi nopeasti Suomen tappioon. Koska venäjällä on niin mahtavat panssarivoimat. Neuvostoliiton vallatessa Saksan kaupunkeja puna- armeija ei uskaltanut lähettää panssareitaan ensimmäisinä, koska Saksalla oli ne panssarinyrkit. Jalkaväen piti mennä ensin nitistämään sinkomiehet ja siitähän tuli valtaisat miestappiot.

Ukraina on nyt saanut tai saamassa jo 17. 000 panssarintorjuntaohjusta, joten erään lehtitiedon mukaan venäläiset eivät uskalla enää lähettää tankkeja ensimmäisinä. Samoin muiden kuljetusvälineiden ja varsinkin säiliöautojen tuhoaminen hidastaa venäläisiä.

Kiovan valtaus voi siis olla mahdoton tehtävä, jos sinne vain saadaan kuljetettua ruokaa ja ammuksia. Venäjän pommittaessa Aleppoa siellä väitettiin olevan miljoona ihmistä, jotka olivat olleet jo kuusi vuotta saarroksissa. Täysin naurettavaa uutisointia toitotettiin joka tuutista; ei miljoona ihmistä voi mitenkään selvitä niin pitkään piiritystä. Jo puoli miljoonaa vaatisi kymmeniä rekkalasteja elintarvikkeita viikossa, eikä sellaisia määriä repussa salakuljeteta. Se Suomen kansan rakastama Kalu- Ramikin salakuljetti vain leluja Aleppon lapsille ja leikkikaluja Aleppon naisille.

Ennen vuoden 1967 sotaa Israelin hallitus suunnitteli ennaltaehkäisevää hyökkäystä maata piirittäviä ja tuholla uhkailevia arabeja vastaan. Tärkeimpänä kriteerinä sodan aloittamiselle oli se, että sota saa kestää max. kymmenen päivää, koska muuten maan talous romahtaisi. Israel pistikin sitten All in ja lopputulos oli yksi sotahistorian suurimpia sankaritarinoita.

Pelkästään Suomen lopettamat tehtaat, kaupat, etc, tuovat Venäjälle kymmeniä tuhansia työttömiä. Kaiken kaikkiaan Venäjältä lähtevät länsimaiset yritykset vievät leivän miljoonien venäläisten pöydistä, kun perheet lasketaan mukaan.

Samaa kurjuutta leviää myös Eurooppaan, kun kiihtyvän inflaation päälle tulevat vielä rajusti nousevat energian hinnat.

Katsoin eilen dokumentin Ukrainan kehityksestä ja siinä saksalaiset myönsivät sen, mitä minäkin olen täällä jo vuosia toitottanut: Krimin jälkeen Saksa vain lisäsi kauppaansa Venäjän kanssa, mutta vaati samalla muita boikotoimaan. Ja Venäjä laittoi vastapakotteita, jotka tuhosivat vain Suomen kaltaisia alusvaltioita.