Minulla ei tietenkään voi olla täysin varmaa tietoa asiasta, koska silloin pääteltäisiin minun olevan mukana siinä salaliitossa. Olen vain henkilökohtaisesti ja yksin mielessäni päätellyt näin tapahtuvan.

Koska se Voitonpäivä on ainoa päivä, jolloin Moskovan viemäreissä ja Kremlin bunkkereissa piileskelevän Putinin täsmällinen olinpaikka ja kellonaika tiedetään tarkalleen. Lisäksi sen voi vielä varmistaa suorasta tv- lähetyksestä.

Stalin otti vappumarssin vastaan Kremlin parvekkeella, vaikka saksalaiset joukot olivat vain 8 kilometrin ja tykinkantaman päässä. Ohimarssin suorittaneet sotilaat marssivatkin suoraan rintamalle. Putin ei voi olla Josefia pahempi siinä rohkeuden asiassa, koska hän on näyttänyt jo olevansa paljon parempi myös kaikissa pahuuden asioissa.

Venäjän sadoilla oligarkeilla on tuhansien miljardien omaisuudet pelissä, joten ne ovat valmiita mihin tahansa. Hitler piti vielä kovempaa kuria kuin Putin, mutta silti Saksan armeijassa oli jopa satojen upseerien salaliittoja.

Putin tapetaan todennäköisesti droonilla, koska myös Venäjällä on etätyö nyt muotia. Tappajia on vähintään kaksi, koska suurvallan presidentin tappaminen on hermoille käypää hommaa ja useampi mies voi tukea toisiaan.

Se drooni on varmasti myös itsemurha- drooni, koska tappotöistä palanneen härvelin pörrääminen yläpuolella koko pakomatkan ajan on hyvin kiusallista.

Nykyisin on olemassa drooneja, jotka nousevat pystysuoraan ylös kuin helikopterit, mutta sitten moottorit kääntäen lähtevät lentämään kuin lentokoneet (vrt. Harrier- hävittäjä). Kyllä, olen telkussa nähnyt.

Tappajat majoittuvat muutaman kilometrin päähän Kremlistä ja heillä on käytössään 5- 7 kiloa painava kiinalainen drooni. Sellainen pystyy kuljettamaan jo yli kilon räjähteen, mutta ei näy pahemmin tutkassa.

Drooniin on jo hyvissä ajoin etukäteen syötetty Kremlin parvekkeen koordinaatit. Tiettyyn kellonaikaan miehet varmistavat suorasta tv- lähetyksestä Putinin läsnäolon ja pysäytyskuvasta he näpsäisevät kasvojentunnistuskameralla Putinin ja hänen vieressään seisovien algoritmit. Drooni tulee kaukaa ja lujaa, joten se tunnistaa ensimmäiseksi henkilöiden koot ja vaatteiden värit ja ehtii siten ajoissa korjata suuntaansa.

Putin on rotan näköinen, joten mies löytyisi jo pelkällä rotan naamakuvalla. Siinä voisi kuitenkin tulla sekaannus, jos Kremlin muurilla sattuisikin juoksemaan oikea rotta. Miten ihmeessä voidaan pärjätä Ukrainassa, jos Venäjän armeijan pitää tappaa pelkkä rottakin droonilla ja erikoisräjähteillä! Näin ajattelisi kansa ja monet irvileuat vääntäisivät siitä vihapuhetta.

Tuollainen lentokoneen tapaan lentävä drooni voi tulla jopa satojen kilometrien tuntivauhdilla, joten se tappaa vaikkei räjähde laukeaisikaan. Jalkapallon kokoista reikää Putinin rintakehässä ei pystytä salaamaan enää minkään levyisellä kravatilla.