Botkyrka on 95. 000 asukkaan kunta Ruotsissa, jonka asukkaista 60.5% on maahanmuuttajataustaisia. Kunta sijaitsee Södertäljen naapurissa, joka kaupunki taas on tunnetusti melko tarkkaan rikollisten jengien hallinnassa.

Viikolla Botkyrkan kunnanhallituksen sosiaalidemokraattinen puheenjohtaja Ebba Östlin sai potkut omiltaan ja nyt tilalle on valittu muslimitaustainen Gabriel Melki. Östlinin virhe oli se, että hän sulki seitsemän nuorille tarkoitettua iltapäiväkerhoa, jotka paikalliset huumejengiläiset olivat ottaneet omikseen.

Niissä myytiin avoimesti huumeita ja luotiliiveissä kulkevat rikolliset esittelivät niissä ylpeinä aseitaan. Lisäksi Östlin on kieltäytynyt kaikesta yhteistyöstä muslimien Nyans puolueen kanssa, joka pärjäsi hyvin kuntavaaleissa. Niinpä Östlinin erottamiseksi järjestettyyn kokoukseen tuli paljon uusia muslimijäseniä, joista moni ei osannut edes ruotsia, eikä tiennyt mistä on kysymys.

He kuitenkin äänestivät kuten oli käsketty ja Östlin sai lähteä. Nyt siis tilalle tulee muslimimies ja jengit saanevat takaisin ne nuorisotilansa huumekauppaa varten.

Tuota tapausta on kauhisteltu Ruotsin ja Suomenkin lehdissä, mutta Ruotsin sosiaalidemokraattien mukaan asia ei vaadi jatkotoimenpiteitä. Ei mitään, vaikka Ebba Östlinin kannattajia on uhkailtu ennen ja jälkeen äänstyksen!

Nyt muslimeilla on siis valmis malli ja he voivat kaapata sen käytännön vallan vaikka kuinka monissa Ruotsin kunnissa! Herre Gud, Perkele, sanon minä!

Tässä alla kuva Botkyrkan uudesta Kalifista.

botkyrka.jpg

Tänäkin iltana Ruotsissa on jo ammuttu ja tällä kertaa Malmössä kalashnikov lauloi kerrostalon rappukäytävässä.

PS. Muuten olen sitä mieltä, että Sanna Marin kaappasi tuolla Tukholman matkallaan valtaa ulkoministeriltä, tasavallan presidentiltä ja TP- Utvalta. Millä valtuuksilla hän meni Ruotsiin kertomaan Suomen ja Ruotsin menevän yhdessä Natoon. Juuri nyt, kun se tilanne on äärimmäisen herkässä vaiheessa ja meillä kysellään jo kansan mielipidettä siihen yksin Natoon menoon.