Venäjän jalkapallon MM- kisat alkoivat Äiti- Venäjän komealla 5- 0 voitolla Saudi- Arabiasta. Katsomossa istuivat maiden johtajat Vladimir Putin ja Muhammad bin Salman.

Länsimaiden johtoa ei nähty kisojen avajaisissa, koska he boikotoivat Putinia. Sen sijaan Saudi- Arabiaa tai sen johtajaa ei boikotoi kukaan ja hänen edessään kaikki suomalaisetkin feministit niiata niksauttavat ja vetävät salamana huivin päähänsä.

Tämä siitä huolimatta, että muhis- Salman käy parhaillaan raakaa siviilien näännytyssotaa uskonveljiään vastaan Jemenissä. Maailman rikkain ja köyhin valtio vastakkain ja jopa 2 miljoonaa jemeniläistä uhkaa nälänhätä. Kansoilla sama kieli, sama uskonto ja sama kivikautinen kulttuuri.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Saksan liittokansleri Angela Merkel tapasivat Sotshissa 18.5. tänä vuonna kristityn ajanlaskun mukaan. "Tarkoituksemme on kehittää maidemme kahdenvälisiä kauppasuhteita", lausui Merkel televisiossa ja se säväytti minua kovasti. Johtaessaan EU: ta Merkel ajaa talousboikottia Venäjää vastaan, mutta johtaessaan Saksaa hän solmii miljardikauppoja Venäjän kanssa!

Käykö Merkelin Saksa siis taloussotaa muuta Eurooppaa vastaan ja onko tuo nainen samaa sarjaa kuin Hitlerin Ribbentrobb!

Tuosta Trumpin ja Kimin tapaamisesta kirjoitetaan aivan naurettavia juttuja eri medioissa. Kohkataan jostain pikkuvirheestä kättelyissä ja kaivetaan esiin vanhoja CIA: n lanseeraamia ihmissyöntijuttuja.

Pohjois- Korea on todennäköisesti lähdössä Kiinan, Vietnamin, Kamputsean ja Laosin jo käymälle tielle ja se tarkoittaa talouden ja yhteiskunnan avaamista, valtaisaa talouskasvua, hyvinvointia kansalle etc. P- Korea pystyy kuitenkin välttämään kumppaniensa tekemät virheet ja näiden loistavien neuvonantajien lisäksi sillä on tukenaan Kiinan rajattomat rahavarat ja teollinen potentiaali.

Tietysti koko homma voi kuivua kasaankin, mutta ei tuosta Singaporen tapaamisesta ainakaan mitään vahinkoa ollut.

Miten ihmeessä Donald Trump on tuolla asenteellaan ja tuolla käytöksellään selvinnyt hengissä 72 vuotta ja noussut vielä maailman mahtavimpaan virkaan!