Suomessa on nyt meneillään jättimäinen kampanja maa- ja metsätaloutta vastaan, joka nyt kruunattiin vihreiden "sumusalojen" myöntämällä Finlandia- kirjallisuuspalkinnolla. Näillä vihreillä on täysin lapsellinen käsitys näistä teollisuudenaloista, eikä mitään ymmärrystä Suomen taloudesta.

Noiden vihreiden johtajat ja vihreät toimittajat asuvat enimmäkseen Helsingin alueella, missä kaikki lämpö ja sähkö tuotetaan venäläisellä kivihiilellä. Sen halpuuden takia sähköyhtiö Helen tulouttaa vuosittain jopa 300 miljoonaa euroa kaupungin kassaan.

Ylellä oli pitkä ja pätevä dokumentti Vihreätä kultaa, jossa esiteltiin metsien tuhoamista palmuöljyn ja muiden teollisuudelle viljeltyjen kasvien tieltä ympäri maailmaa. Ohjelman lopussa tultiin Suomeen ja siinä suorastaan ylistettiin suomalaista metsäteollisuutta, metsien hoitoa ja tutkimusta. Sen takia Yle ei esitä ohjelmaa uusintana, kuten se veivaa 10 kertaa jotain arabin kuolemaa Israelissa.

Suomi on pääosin tundraa, joten täällä pitäisi asua korkeintaan pari miljoonaa ihmistä, jos haluamme säilyttää luonnon ja metsät edes jotenkin luonnontilaisina (Pentti Linkola). Ne samat ihmiset, jotka vaativat metsien käytön lopettamista haluavat kuitenkin Suomeen satoja tuhansia pakolaisia lisää.

Helsingin seudulla maleksii tälläkin hetkellä yli 50. 000 aikuista, tervettä pakolaista, jotka eivät tee mitään elantonsa eteen, vaan kaikki heidän menonsa hoidetaan Kelasta ja sosiaalitoimistoista. Ne heidän rahansa tulevat suurelta osin myös metsistä ja metsäteollisuudesta, joiden työllistämien ihmisten verorahoilla tätä ympärivuotista Maailma tuli Kelaan- juhlaa vietetään. Tuollaiset 50. 000 joutilasta maksaa yhden Länsimetron hinnan vuodessa ja heihin, sekä heidän tuhansien palvelijoidensa palkkoihin menee tasan 300. 000 sairaanhoitajan, insinöörin, paperityöläisen, etc maksamat verot.

Minä en siis puhu kaikista maahanmuuttajista, vaan ainoastaan pakolaisista. Vakituisesti Suomessa asuvat venäläiset, virolaiset, kiinalaiset, vietnamilaiset ja muut työssä käyvät maahanmuuttajat ovat tilastojen mukaan nettoveronmaksajia ja sellaisiahan aina tarvitaan.

Eilen lehdessä esiteltiin kahta gambialaista miestä, jotka olivat lähihoitajina Suomessa. Otetaan siis 10. 000 maahanmuuttajaa sieltä perheineen ja joidenkin vuosien kuluttua tilastot paljastavat meidän saaneen heistä 700 lähihoitajaa muutamaksi vuodeksi. Jo 3- vuotinen kotoutus heille maksaa 100. 000/henkilö, siis miljardin!

Tai sitten tarvittaessa otamme Filippiineiltä 10. 000 englanninkielisen ja 4- vuotisen sairaanhoitajakoulutuksen saanutta perheineen ja joidenkin vuosien kuluttua tilastot paljastavat meidän saaneen heistä 6. 000 valmista sairaanhoitajaa, jotka tarvitsivat vain vuoden kotoutuksen työn ohessa ja joista jo 956 on opiskellut lääkäriksi.

Vihreille on jotenkin mahdotonta käsittää, että metsä kasvaa ajan kuluessa uudelleen samoin kuin mansikka- ja vehnäpellot tuottavat uuden sadon joka vuosi. Neuvostoliiton hajottua Pentti Linkola matkusti Venäjän Karjalaan tutkimaan entisiä suomalaisten asuinalueita ja kirjoitti siitä artikkelin Suomen kuvalehteen. Ilmeisesti hän alitajuisesti odotti näkevänsä pensaikkojen valtaamia peltoaukeita ja lahoavia autiotaloja, mutta erehtyi totaalisesti.

Kaikkialla oli komeaa metsää runsaine eläimistöineen, eikä suomalaisten asutuksesta näkynyt merkkiäkään. Jossain oli vähän suurempi sammalmätäs ja sitä potkittuaan Linkola näki muutamia sammaloituneita tiilenkappaleita merkkinä jonkun suomalaisperheen kotitalosta. Alle 50 vuodessa luonto oli täysin hävittänyt ihmisen jäljet! Ihmiskunnalla ja maailmalla on vielä toivoa, oli Pentti Linkolan loppupäätelmä.

Nyt Maria Ohisalo juhli vihreiden ohjelmaa, jonka mukaan seuraavan 10 vuoden aikana Suomeen pitää saada 80. 000 uutta maahanmuuttajaa (pakolaista), joka perheenyhdistämisten jälkeen tietäisi vähintään 240. 000 uutta asukasta tälle tundralle.

Nyt on kuitenkin tulossa niin paha lama, että Ohisalon houreet eivät toteudu ja Suomen on pakko pistää taloutensa kuntoon. EU: n elvytyspaketin toteuduttua voimme vain kauhistuneina katsella Välimeren maiden hillitöntä kulustusjuhlaa, missä veroja alennetaan kilpaa ja suunnitellaan jo seuraavaa elvytyspottia.