Ylellä on on hyvin ymmärtäväinen juttu (mainos?) räppäri Jami Faltinista, jonka "laulut" ovat jo kärkisijoilla Suomen listoilla. Suomessa syntynyt Faltin on romaniperheestä ja asunut suurimman osan elämästään Ruotsissa.

Siitä se lähtee: Lauttasaaressa naamioituneet isot nuorisoporukat ryöstivät ja hakkasivat valkoihoisia suomalaisnuoria, sekä osa puhui jo keskenään ruotsia. Ne eivät tulleet Närpiöstä, vaan enämpi tuolta Vuosaaren suunnalta!

Jami Faltin ylistää ja kehuu ruotsalaislähiöiden monikulttuurisuuden rikkautta, mutta pelkästään muslimien asuttamista lähiöistä on kyllä monikulttuurisuus kaukana! Hän puhuu minullekin tutuista lähiöistä, jotka tosiaan olivat ennen monikulttuurisia. Nyt turkkilaisetkin ovat muuttaneet niistä pois ja tilalle on tullut sharia- lait, kaavut, huivipakot ja synkkä kalifaatti.

Omasta rikollisuudestaan Faltin toteaa: Sanotaanko näin, että ilman pahaa ei voi olla mitään hyvää. No voi hellanlettas sentään, että on fiksu nuori mies, toteavat Ylen tytöt.

Ruotsissa noita gangstaräppäreitä on juhlittu ja palkittu varsinkin Ruotsin radion ja television toimesta. Jopa alle kouluikäisten lasten tv- ohjelmissa on soitettu ruotsinkielisiä poliisia halveksivia ja huumeita ylistäviä lauluja.

Ruotsin yleinen mielipide on kuitenkin tajunnut ja tuominnut tuon karkean virheen, mutta eiväthän ne enää asioita hallitse, eivätkä niille mitään voi. Meillä näyttää tyttöjen hallitsema ja verovaroin kustannettu Yleisradio haluavan lähteä tekemään samaa virhettä. Sen tien päässä on vain huumeita, ruumiita, mamuja kultaharkkojen ja setelinippujen kanssa, sekä: "täällä on ihan turvallista asua, kunhan muistaa ettei ulos voi mennä klo. 20. 00 jälkeen"!

En tiedä Jami Faltinin nytkytysten sisältöä, mutta hän kertoo ihailevansa jo murhistakin tuomittua "ruotsalaista" räppäri Yasinia (Yasin Abdullahi Mahamoud). Onneksi ei sentään sitä sarjakuristajaa ihaile! Mitä Yasin sitten "laulaa":

"Autossa istuessani on vähintään kaksi Glocks pistoolia ja Yasin Kylä on vaikea tappaa. Kaasutan pakoon kyttiä huumesätkä suussa, miehet, me olemme vaarallisia. Kun 50 laukausta ammutaan kytät ei uskalla häiritä. Jos ammutte, me ammumme tappaaksemme".

”Om jag sitter i en bil

Minst två Glocks där bak

Yasin Byn svår att döda”

”Gasa från Aina med jointen i munnen

Mannen, mannen, vi är så farliga

(…)

När 50 skott avlossas, Aina vågar inte störa

Om du skjuter, vi skjuter för att döda”

 

Täältä tullaan, Lauttasaari!

 

Verkligheten bakom Spotifymiljonerna: Gäng, mördade kamrater