Ryssä ja Saksa painavat nyt samaan malliin kuin Hitlerin aikana Eurooppaa jakaessaan.

Saksa osti väkisin Uniperin, mutta Suomi sai mahtavan torjuntavoiton. Menetimme vain Neuvostoliiton sotakorvausten verran rahaa, mutta emme menettäneet Karjalaa ja Petsamoa. Tosin menetimme myös kaikki Uniper/Fortumin suomalaisten rahoilla ostamat ja omistamat vesi- ja ydinvoimalat Ruotsissa, mutta naapurimaata on helpompi menettää kuin omaansa.

Saksa on nyt kansallistanut kolme Rosneftin (Venäjä) jalostamoa ja suomalaisten Uniperin. Mallioppilas Suomi voi siis seurata perässä ja kansallistaa Meyerin telakan Turussa ja kaikki Suomessa olevat Lidlin myymälät.

Varsinkin Lidlin myymälät ovat tärkeitä huoltovarmuuden kannalta ja ensi talvena ne kaikki ryöstettäisiin kumminkin. Niissä kun on länsieurooppalaisille tarkoitettu valikoima tuotteita, mutta eihän suomalaisilla enää sellaisiin ole varaa.

Ympäri Suomea sijaitsevat, kansallistetut Lidlin myymälät myytäköön yksityisyrittäjille, jotka ostavat halvimpia lähituotteita ja myyvät niitä valtion määräämään hintaan. Nauriita, perunaa, särkikalaa, halkoja, roiskeita, etc. Savukkeita, nakkeja, yms, myytäköön yksitellen. Normaalin 300- 500 gramman pakkausten sijaan myytäköön 50- 100 gramman annoksia suoraan kouraan, jolloin säästyy pakkausmuovia ja Vihreä hiertymä hyppää suoraan asiakkaan silmille.

Viron ex- presidentti esitti harvinaisen vittuuntuneen lausunnon Suomen ulkopolitiikasta.

-Sääli, että ratifioimme (Nato-hakemuksen) niin nopeasti. Joten nyt vahvistitte käsityksemme, kiitos. Kaikesta päätellen tiedämme nyt minkälaisen liittolaisen saamme Suomesta.