Olen nyt lueskellut tuosta Katri Kulmunista ja hän voisikin olla aivan loistava uusi puheenjohtaja Keskustalle. Hän puhuu suomen ja englannin lisäksi myös ranskaa ja venäjää. Lisäksi hän on ollut neljä vuotta Suomi- Venäjä- Seuran puheenjohtajana ja opiskellut Pietarissa, mitkä ovat tärkeitä meriittejä idänkaupan nyt toivottavasti kasvaessa.

Hänestä voi kasvaa uusi naaraspuolinen Kekkonen: UKK: n tilalle tulee  KBIK (Katri Briitta Ilona Kulmuni) ja siitähän tulee Putinille ihan se rakas KGB mieleen. Siis hänelle rakas, ei minulle.

Nyt sekasortoisessa Euroopassa puhaltavat aivan uudet tuulet Venäjän suhteen ja Suomi voisi kerrankin olla ajoissa liikkeellä. Saksan heinäkuun teollisuustuotanto jäi 4. 2% viime vuoden heinäkuun lukemista ja se on jo paljon. "Kiinan talous romahti", otsikoi hesari, kun maan talouskasvu putosi 7% tasosta 6% tasolle.

Katri Kulmuni on myös erittäin hemaiseva nuori maalaisnainen, minullekin tulevat hänestä heti mieleen lapsuusaikojen maitolaiturit ja niillä jököttävät uhkeat maitohinkit. Hän tulee jo ulkonäöllään imaisemaan kepulle  50. 000 uutta miesäänestäjää. Kukalliseen hameeseen sonnustautunut Katri saa myös macho- Putinin katseen harhailemaan villisti ja siinä syntyy kuin ohimennen 15 miljardin tavaranvaihtosopimuksia. Öljytuotteet maksetaan teollisuus- ja maataloustuotteilla, ihan niin kuin vanhan Urkin ja Impivaaran kultaisina vuosina.

Lisäksi lappilaisella Kulmunilla ei ole mitään harhaisia käsityksiä Suomen sijainnista "EU: n ytimessä", vaan hän on lapsesta asti nähnyt vain tundraa ympärillään. Hän on ehkä kokematon, mutta hänen kuntapoliitikkona toimiva isänsä voi "hiitata" tytärtään ja hallituksessa taas on jämerä Mika Lintilä tukena.

Antti Kaikkonen ui kuin ankerias Helsingin sameissa vesissä, mutta nyt onkin kysymys Suomen maaseudun tulevaisuudesta. Olen muuten saanut pitkällä siimalla ankeriaita tuosta Espoon vesiltä ja jotenkin vain etoi niiden käärmemäinen kiemurtelu veneessä.

Pekka Haavisto antoi loistavan lausunnon EU: n Venäjän suhteista, mutta muuten hallitus kulkee aivan väärään suuntaan. Ministerit Tytti Tuppurainen ja Li Andersson ovat jo sanoutuneet irti Saksan ja pohjoismaiden johtamasta Hansa- ryhmästä. Heidän tavoitteensa on ilmeisesti Ranskan, Italian ja Kreikan malli, mitä hallituksen politiikka kyllä on jo ollutkin, aivan hallitusohjelmasta lähtien. Lisäksi Suomi on ruvennut jonkinlaiseksi sharia- poliisiksi Euroopassa, joten se vanha hyvä maine on nyt menetetty.

Katri Kulmunin mahdollinen valinta tuonee Keskustalle nopeasti 4- 6% lisää kannatusta ja silloin voidaan arvioida uudelleen koko Suomen tasavallan politiikka ja ketkä sitä politiikkaa tulevat jatkossa tekemään.